Kullanıcı Adı:
Kullanıcı adı ç, ı, ü, ğ, ö, ş, İ, Ğ, Ü, Ö, Ş, Ç içermemelidir
Kullanıcı adı c, i, u, g, o, s, I, G, U, O, S, C, rakam ve kısa çizgiler içerebilir. Örn; aslininboncugu_85 gibi
Örn; annesininbali82 şeklinde tamamen anonim bir kullanıcı adı alarak hesap oluşturabilirsiniz.
Seçtiğiniz kullanıcı adı bir başkası tarafından alındıysa farklı kombinasyonlarla deneme yapabilirsiniz.
Şifre:
Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalıdır.
Hesabı Aktif Etmek:
Hesabınıza aktivasyon linki gelmediyse spam/gereksiz klasörlerinizi kontrol ediniz.
Hiçbir şekilde aktivasyon maili alamıyorsanız biz@mutluanneleriz.com adresine '‘……… olan kullanıcı adımı aktif etmek istiyorum’' şeklinde mail atmanız yeterli.
(Kullanıcı adınızı belirterek mail atmanız gerekmektedir.)
Üyeliğim Var Şifremi/Kullanıcı Adımı Hatırlamıyorum:
Giriş Yap’a tıklıyoruz, açılan pencerede Şifreni mi unuttun? kısmına tıklıyoruz. Tarafına gelen mailde kullanıcı adıyla birlikte şifre sıfırlama linki de gönderilmektedir. Burada hem unuttuğunuz kullanıcı adınıza erişebilir hem de yeni şifre tanımlayabilirsiniz. Tarafınıza mail gelmediyse spam/gereksiz klasörlerini kontrol edelim. Hiçbir şekilde şifre sıfırlama maili alamıyorsanız biz@mutluanneleriz.com adresine '‘……… olan kullanıcı adıma şifre tanımlatmak istiyorum’' şeklinde mail atmanız yeterli.
(Kullanıcı adınızı belirterek mail atmanız gerekmektedir.)