Busel Son 2 haftadır yataktan zor kalkıyorum ya 24.haftaligim çok iyiyim ama yataktan kalkarken kaziyolar sanki🤣 sizde durumlar nasıl
Ozlemmisss Busel Bende öyleyim ☝️Çok huzursuz uyuyorum sürekli uyanıyorum sabah kalkamıyorum 🤦🏻♀️ 23 haftalık olcaz
Tucemsiiii Busel ben 5+3üm ama aynı durumdayım 😂😂 göğüslerim okadar ağrıyor ki ekstra onun için kamyon çarpıyor galiba 😂
AZRATALHAmoms Busel 31 haftalık olduk biz canım geçmesini bekliyosan hiç ümitlenmeeeeee doğuma kadar kamyonda çarpar filde üstüne oturur daha neler neler 😂😂
Tugba54_ Busel 20+2′yim bende gece zor dalıyorum hatta dönerken bile uyanıyorum ama o gece gelmeyen uyku sabahta kaldırmıyor resmen 😁
Busel AZRATALHAmoms kiz ahahahah Ay valla sıkıntım yok ama yataktan kalkana kadar girmediğim sekil kalmıyor 🥲🥲
AZRATALHAmoms Busel Ben kendimi kafa olarakta vücut olarakta hiç kalkmaya hazır hissetmiyorum taaaaa ki ne zmaan acıkma sinyali çoğalırsa ancak öyle kalkıyorum
M2k2_i-2 Busel gece dalmak uyumak ayrı mesele sabah kalkmak ayrı birde benim bebek kasıklara baskı mı yapıyor normal ağrı mı bilmiyorum geçmeyen kasık ağrım da var bende sabah kalkamayan sanki kamyon çarpmış dört duvar altında kalmış gibiyim 😁
Busel M2k2_i-2 o kadar vitamin içiyorum insana az enerji verir dimi ya 😂 yok her sabah aynı gece yatmak sabah kalkmak bilmez bir haldeyim😂
Gknrshn Busel 34 haftalığım sadece kamyon çarpmış gibi değil silindirle bi güzel yapıştırmışlar yatağa kaldırmaya gelince de spatulayla kazıyıp yarısını yatakta bırakmışlar gibi hissediyorum.. çok yorgunumm çookk 😴
M2k2_i-2 Busel benden de o kadar valla o kadar vitamin herhalde çocuğa gidiyor bende kanı emilimiş bir ölü gibi ortada dolaşıyorum 😁halsiz ruhsuz
AZRATALHAmoms M2k2_i-2 canım kızkardeşimle bi tabirimiz var böyle ruhsuz aç ölü gibi ortalıkta gezdiğimiz zman birbirimize söyleriz “yine geldi bizim Raid sıkılmış sinek” diye 😂😂
AyFa1608 Busel 23+4 üm. Yastık yüzüme yapışana kadar uyumak istiyorum 😅😅 doğurayım hemen yüzüstü pozisyona geçicem🤣
M2k2_i-2 AyFa1608 geçen eşime simit al karın üstü yatı am baskı yapmaz diyorum bizim hanım iyice gitti diyor 😁