miroir Merhaba arkadaşlar, 16+1 günlük gebeyim ama kafamı karıştıran bir durum var :/ Sizlere de danışmak istedim. Cuma günü doktoruma da soracağım elbet. Şimdi ben 3 öğün yemek yiyemiyorum. Yani sabah kahvaltı, arada bir elma ya da muz ve akşam yemeği beslenmem bu şekilde. Benim gibi yemek yiyip bir sorunla karşılaşan oldu mu? 3 öğün yemek yemeye kendimi nasıl alıştırabilirim? Not: Öğleden sonra dersim olduğu için (öğretmenim) 11 gibi kalkıyorum kahvaltımı ediyorum bu arada.
Asenaseckin miroir canim bende ayni senin gibiyim bi sabah kahvaltimi yapiyorum oglen meyve tuketiyorum bide aksam esim gelince yiyorum doktorumada soyledim vitamin ilaci verdi onu kullaniyorum ben mesele her gun kahvaltidan sonra
Seyma18 miroir bende öyle yapıyorum başından beri geç kahvaltı ediyorum 11-12 arası öğlen yoğurt falan yiyorum akşamda yemek işte 36 haftalık olduk 2880 kilosu geriden falan gelmiyor yani çok şükür 😊
Maviii miroir bende senin gibi besleniyorum canım, yatmadan önce muz yiyorum tok tutuyor oda gelişimi 1 hafta önden gidiyoruz, et muhakkak tüketmeye çalışıyorum o bebişe kilo sağlıyor
Kubravci miroir ya bende öyleyim çalışmıyorum ben ama normal olarak canım istemiyor tiksiniyorum sanki
miroir Asenaseckin o zaman bende doktorum vitamin desteği istemeliyim sanırım :)) teşekkür ederim cevabın için :)
Semaburak @miroir#benimde öyle canım bazen çok nadir gece çorba falan içiyorum gelişimimiz iyi şükür ama vitamin balık yağı takviyesi falan bebişe iyi gelebilir
Gzemguness Sık sık azar azar ye ben öyle yapıyorum ara öğün şeklinde azar azar ama sık yiyorum 6 defa oluyor bir gün içinde tabi hepsi yemek şeklinde değil kahvaltı sonra meyve kuru yemiş sonra çorba ve su diye diye gidiyor şaka maka çorba çok kurtarıyor beni tok oluyorum ve biraz da benim yemekten tiksinmemden ötürü hep çorba 🥣 😂
miroir Seyma18 ya bunu duyunca çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh :))
Miss miroir bende başından beri 2 öğün yiyorum yani alışkın değilim hem hemde arada meyve yediğim için aksam saat 6 da en geç 7 aksam yemeğini yerim kahvaltı bende geç yapiyorum cunku Bebegimde bi sıkıntı yok çok şükür