Halimbey rabiaa_1236 hep yaptım hatta 29 haftaligim kocaman göbeğim var 2 gün önce tek yaptım ama cok zor tek asla yapamam bir daha her yerim afedersiniz goremedigim icin morarmis
babylokum Ben ilk aydan beri yaptiriyorum rutin alıskanlığım kücüklüğümden beri ondan baska bisey sürüp tüylerimi kalınlastırmak istemedim suan 8. Aydayım doğumdan önce nir kere daha gidicem hiç bir sakıncası yok hijyenik yerde yaptiriyorsaniz
ipekmom_ rabiaa_1236 bende hep en başından beri ağda yapıyordum hamileliğimdede kendim yapabildiğim kadar yapıyorum hala bi sorun olmadı suana kadar
Nedime54 Hamileliğimi öğrendiğimden beri yaptırıyorum hatta geçen hafta 36+4 te bile yaptırdım doğumda ve lohusayken rahat olmak istediğim için ben bir problem yaşamadım çok şükür
Edafmo rabiaa_1236 en başından beri hep yaptım göbeğim büyüdükten sonra da kuaföre gidiyorum 31+3üm bir problem olmuyor
maviruya rabiaa_1236 Ben ilk bebeğimde full gittim ağdaya doktorum sorun olmaz demişti. Şimdi ikinci hamileliğim yine gidicem
kalbiminpariltisi babylokum nerde derken ben de kocaelideyim o yüzden sordum temiz iyi bir kuaför arıyorum