mommyily Kızlar hamilelikte bulantılarınız tam ne zaman başladı ve ne zaman bitiyor benimki yavaştan başladı sanırım bugün sabah kalktığımda midemde hafif bulantı vardı şimdi baya bulanıyor 🥺
Gizem2121 mommyily 7 8 haftada falndi bazn gun boyu yemk yemezdim.mide bulantisindn kaybetigm oglumda cok yokti ama kizimda berbatttt acliktan öluyodm artik su bile icemiyodum 4 aya yakinda biti bulntilarim
Evrem32 mommyily 6. Hafta gibi başladı 24. Haftaya kadar sürdü malesef, kusmakta cabası.. doktorum prilam vermişti o bana çok iyi geliyordu
mommyily Gizem2121 ayy başınız sağolsun canım. Benimde bulantım başladı yavaştan nasıl geçer bilmiyorum 🥲
mommyily Evrem32 ay çok teşekkürler canım çok çok olursa doktora sorarım zaten şuan yeni başladı benim 🥺
mommyily Hamileanne çiğköfte çok severim ama yenmemesi gerekiyor dediler etsiz olursa yiyebilir miyim sizce
Sehernaz_12 mommyily 6. Haftaya girmeden başladı şuan 8+6 yız sabah kustum daha gece boyu bulantı prilam verdi doktor ama sadece kusmamı durduyor bulantı devam ediyor başka ilaçlarla geçeceğini düşünerek bir gün bir gün ilerliyoruz sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah 🥰🥺
ipekmom_ mommyily 6.haftada başladı25.haftadayız devam ediyor hala 🥺 özellikle 22ye kadar kş olan süre gerçekten çok zordu benim için. Günde 3kez prilam içiyordum ona rağmen kesmiyordu. Suan günde 1e düşürdüm ama bırakınca kusmalarım şiddetle devam ediyor
Sedamete mommyily 7.haftada başladı 35.haftadayım hala ilaç kullanıyorum bitmeyecek doğuma kadar benimki
Sedamete mommyily hiç bir bilgim yok canım doktorumda normal karşıladı ama şöyle ki anneminde gebelikleri 9ay bulantılı geçmiş
mommyily Hamileanne ayy çok sevindim buna kısırda çok severim onlardan yiyim bari 🥰 çok teşekkür ederim ❤️