duygukaratas 3 gündür aşırı derecede sol bacağımda tarif edemedim beni uykusuz bırakan bir semptom yaşayan varmı aranızda çözüm bulan yada iyi gelen birşey 33 haftalık hamileyim
Busbusu duygukaratas sıcak suda biraz ayaklarını tut iyi geliyo gerdir bide yatmadan önce magnezyum da ise yariyo
Nazlimom duygukaratas yattıgınız yatakta ayak ucuna çarşaf altına beyaz sabun koyun Dr. Feridun Kunak bunu cok öneriyor
Bzdmr duygukaratas bende yıllardır huzursuz bacak sendromu var hamilelik dahada tetikledi agladigim geceler oluyor masaj yaptırıyorum eşime soğuk su tutuyorum biraz rahatlar gibi oluyor ama hiç bir çözüm yok 😔 gerçekten zor bir durum
_umutperisii Ben yaşamıştım ama daha erken haftalardaydı canım magnezyum kullanmaya başladım geçti sen kullanmıyor musun magnezyum
duygukaratas _umutperisii kullanıyorum 3 çeşit var kan ilacı melezyum demir ilacı birde balık vitamini ama öyle bi durum ki sana anlatamam bacağım kessem rahat edecem soğuk sıcak uygulama yaptım elma şifreledi denedim papatya çayı içiyorum ama yok nafile
duygukaratas Bzdmr al benden de o kadar elma sirkesine kadar denedim ama öyle bir durum ki tarif bile edemiyorum üstüne birde krap geliyor tam oluyor
Yldrmkubraa Bende de aynı problem aylarca devam etti ve her gece yatmadan magnezyum içiyordum cok fayda etmiyordu meğer kansizliktan oluyormuş 2 ünite kan sonucu 3 haftadır magnezyum kullanmama da gerek kalmadi
duygukaratas Yldrmkubraa kan değerlerim yüksek yani iyi vitaminleri verilen ilaçları kullanıyorum ama bir fayda yok
gozdetrhn duygukaratas ya bu bende de var sanırım tarif edemediğim içten bi ağrı gibi uyuşukluk gibi böyle bacağıma vurasım geliyor içten içe bi ağrı beni aşırı mutsuz ediyor özellikle yatağa geçip uyuyacağım zaman bunun adı huzursuz bacak sendromu mu
duygukaratas gozdetrhn evet canım aynı sorun tarifi olmayan ne yapsan rahat edemiyorsun evin içinde tur atıyorsun ayağını sürekli haraket ettirmek geliyor