Humus Merveakyl ben kendime diktim. Kullanisli oluyondediler ama kendim deneyip gorecegim. Disariyada dikmeyi dusunuyorum. Ama dogumuma bi hafta kaldi. 😊 insta hesabim benimdunyamonlar
Haticemustafa Merveakyl bende kendi arkadasim vardi onun kayinvalidesi yapiyordu annem ona yaptırdı 120 liraya Daha kullanamadim ama cok beğendim yastigi falan için de suslu püslü altida baya kalin yatak gibi yere rahatca birakabilirim yani 😊
Merveakyl SrpDrsn58 internette gördüm süslü bisey ama nasıl dır kumaşı kullanan memnun mu hiç bilmiyorum
Minikdunyam Merveakyl canım ben görümceme diktim o kumaşını almıştı şu yeni çıkanlardan sarılı grili yıldızlı fln kalıbını da YouTube da internette bulabilirsin çok basit kendime yaparmıyım bilmiyorum görümcem baya kullanıyor çocuk onun içinde hep .. bende lolytoo diye bişey gördüm katlanabiliyor sırtta taşımalı belki ondan alırım adını yanlış yazmışta olabilirim 😅
Mervisss Ben yaptırdım yastık ve ince battaniye örtüsü ile 135ti fiyatı şu anda aynı. Yerden arkadaşım 165e yaptırıyor.. kumaşı falan çok kaliteli çok beğendim..
Mervisss Merveakyl +905077377080 watsap iletişim kurabilirsiniz bu numarayı Size Instagram'da modelleri atsın. Yada link atsın siz bakın çok güzel ürünleri War gerçekten Dm bakmıyor