Mehtapkz Kizlar merhaba ikinci sezeryanda kacinci haftada bebegi aliolar acaba ilk cocugumu 38+4 olmustum. İkincilerde ayni haftalardami acaba
mevaninannesii Mehtapkz benim de 2. Sezeryan olacak canım 38+4 e gün verdi doktor son 3 günümüz kaldı inşallah ☺️
Ozlemonder Mehtapkz sabah 8 de yatışım yapılacak 37+3 teyim ikinci sezeryanım ilki de 35 hafta da olmuştu
Mehtapkz mevaninannesii bende 38+4 istyrm ama bakalm canm Saglikla gelsinlerde en inmlisi ol saglikla kavusun canm❤️🤲🌷
Mehtapkz Elifgoktug1 yaa bnde merk ediorm bakalm dogumu konusmadik henuz 27. Haftamdayim canm saglikla büyütün bebeginizi 🤲❤️🌷
MaviK GoktugAlp arada belli bir yıl olması gerekiyormuş canım . Benim bildiğim 5 yıl sağlıklı olanı ama yanlış biliyor da olabilirim
incinur0102 GoktugAlp İlk sezaryan sonrası aradan geçen süre göz önüne alınır,eğer uygun gorulurse,annenin de normal doğuma engel bir durumu yok ise bir çok doktoru şuan da ssvd yaptırıyor
rain26 GoktugAlp ben 2.5 yıl sonra doğum yaptım doktorum deneyebiliriz normal demişti. Ama bir arkadaşım 19 ay ara ile doguk yapti ve 2.ye normal doğum yaptı.
Elifgoktug1 Mehtapkz sagol cnm buyuduk baya yasimiza girecegiz nasipse subatta🥰38 artilari bekliyorlar genelde surpriz bir durum olmazsa. Saglikla kavusun insallah🌸🥰
Babytwo2 Mehtapkz 38 de alırım dedi 🥰oğlumun adı miraç olacağı için eğer bir sıkıntı olmazsa miraç kandili günü aldıracağız ins 😁tam 38+3 oluyor
Mehtapkz elifsahraa eger bi sikinti yoksa bende 38+4 de istyrm canm oglumda ole olmustu smdi kizima hamileyim ikisinnde dgm trhleri ayni olsun istyrm oyuzden