kelebeketkisi34 Damla evet ikizleri olan arkadaşıma teyze oluyorsun diye ultrason kagıdımı attım şaşırdı aa ikiz mi dedi ondan sonra benimde aklıma düştü bakalım inşallah nasp olur 🥰🤍🤍✨
Bltirm kelebeketkisi34 Bazen 2. - 3. Kontrolde bile fark edebiliyor doktor ikiz veya üçüz olduğunu. En doğrusunu doktorunuz söyler tabi. Biraz daha bekleyin bakalım 🙃
kelebeketkisi34 Bltirm cumayı heyecanla bekliyorum ☺️🥰 tekrar kalbini dinleriz demişti inşallah çifte çıkar kalpler 😍 çok amin
Bltirm kelebeketkisi34 Bende çok isterdim ikiz olmasını 🥹 Kızçem tek gelmek istemiş, müsaade etmemiş diğer kardeşlere😬 İnşallah gönlünüzdekini hayırlı kılar da nasip eder Rabbim 🤲🏻
Bluesky-mom kelebeketkisi34 hastaneye acilden gir biraz ağrım oldu ya da kanamam oldu falan de hemen ultrasonda bakarlar. Oradaki doktora sorarsın
kelebeketkisi34 Bluesky-mom ultrasona cok girmek istemiyorum aslında cumayı beklersem daha rahat hissederim sanırım
kelebeketkisi34 Damla evet tek bebek gördüğünü söyledi doktorum zaten bu muayenede o ikinci görüntü yoktu yolk kesesi dedi bebek ordan besleniyor dedi şükür bebeğimde sağlıklı inşallah hepimizde sağlıkla alırız kucagımıza 🥰💜🌸