Busra1 Gebelik_17 kan sayımı tahlili yapılır narkoz veya yarı baygın olacaksanız test sonucuna göre uygunluguna bakılır
Tekininannesi Gebelik_17 demir eksikliğine kan sayımına hepatit b ,wbc lym mid grd rbc kanın kac saniyede pihtilastigina bende vitaminlere de bakmislardi sonra kızamık virüsünü taşıyıcı olup olmadığına bakılıyor
Nedime54 Benimki de 24 ü ama doktorum bişey demedi sadece Kızılay’dan kan hazırlığı yapılacak ihtiyaç olabilir ameliyat esnasında veya sonrasında (myomlarım var ) onun dışında bişey söylemedi ben de bekliyim şuralarda merak ettim
Nedime54 Tekininannesi özelde mi yaptırdınız bunları yoksa devlette mi çok fazla tahlil istemişler özelde doğum ücretine dahil ediyorlar mı acaba merak ettim
Tekininannesi Nedime54 ,pt , ptz , inr bu 3 u ozelde yapılıyor geri kalan saglikocaginda yaptırdım. ayriyeten para aliuolsr ozelde
Nedime54 Tekininannesi aydınlattığınız için çok teşekkür ederim bu hafta muayeneye gidince sorayım doktoruma anestezi doktoruna doğumdan kaç gün önce göründünüz acaba
Tekininannesi Nedime54 sadece doktor tarafından tahlilleri gordu canim ben kendim konusmadim .. rica edwrim :))
Nazlimom Gebelik_17 ben özelde yaptım kan vermiştim sezeryan olcağım gün sizi bilgilendirip kağıtlar imzalatiyolar