Busra1 Merhaba mart anneleri nasılsınız hazırlıklarınız ne durumda 30+3 olduk biz eksiklerimiz cok geriliyorum biraz umarım yanlız degilimdir😆
gozdetrhn Busra1 herşey bitti sayılır yıkayıp ütülemek kaldı sadece 😃 29 benimde şimdilik pek heyecanlı değilim 🤪
_almirasmom Busra1 bızde 30+3 olduk odamız esyalarımız utulenmesı bıttı gecen gun bıze doktorum 24 subat 10 mart arası dedı bakalım catu muaynesı 11 subatta olcaz ona gore dogum seklı belırlencek 🥹
birannebirfurki Busra1 31+5iz geçen hafta annem geldiğinde hastane çantamı hazırladık tek başıma hazırlarsam kalabalık doldururum diye 😂
_almirasmom gozdetrhn ay nasıl heycanlı deılsın dogumdan korkmuon mu benım dudaklarım stresten yara oldu😄
Pnr60 29+4 heyecandan deli oluyorum sabırsızca oğlumla kavuşmayı hayal edip bekliyorum allahım sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🥰👶👶💙❤️
cahillesohbetikestim Busra1 28 haftalığız mart sonu gözüküyor doğum ama sezaryen olacağı için 20 -25 mart arası alırız dedi doktorum bakalım 38 i bekeleyecek mi yoksa abisi gibi 36 da gelecek mi 🤣💙
Kubrakck2222 cahillesohbetikestim aynıyız bizim de sezaryen olacak tam bi tarih söylemedi ama sizinki gibi olur muhtemelen, zaman geçmek bilmiyor sanki 🥲💐
[silindi] Busra1 29+1 odamız ve ekstra aldığım park beşiğimiz tamam bi kaç eşyasıda hazır ananeyi bekliyoruz yıkanmak için o zaman tam belli olacak eksikler çogu bitti azı kaldı çok şükür 🥰
Dorukkusumm Busra1 coğu bitti sayılır geriye pek bişey kalmadı çok şükür 29+4teyim heyecandan gebericem 😀🤦🏼
Ylmaz Busra1 29+3 teyiz. Herseyimiz hazır. Sadece çanta hazırlayacağız. nasipse dogum 15-17 mart arası dedi doktorumuz. Sezeryan olacağız. Sağlıkla sıhhatle kavusuruz inşallah