mirzam04 Yesimmm93 başarı hastanesi jalal beye gidiyorum orda takipliyim muayene ücreti 550 tl oldu sigortalı hali bu riskli bir gebeliğim var kendisinden çok memnunum bu sebepten tercihim
Yesimmm93 mirzam04 ya bende o doktora gidecektim ama sonra erkek diye istemedım .İlk oğlumdada erkekti doktorlarımız hepsı çok iyiydi ama ben çok geriliyorum ya .Selime hocaya gittim 1 kez iyiydi aslında ama hastane ücretleri çok zamlanmış diye duydum ondan başka hastane bakıyım dedim ama çokta zam gelmemiş söyledıgınız yenı güncel fiyatsa
KeremikoBayky Yesimmm93 çağlayan florance nightingale dr nazlı korkmaz randevu 1700 normal doğum 29bin sezeryan 37bin. Yeni doğan bakım gideri 3bin.
Mondschein_x KeremikoBayky merhaba bende Nazlı hanımı düşünüyorum. Memnun musunuz? İlk doğum normaldi bunumda normal doğum olsun istiyorum
Tugbakose-24 Özel okmeydanına gıdıyorum 200 liraydı geçen ay. Eger ararsanız fıyat bılgısı verıyorlar
Gulsennnnnnnnn Yesimmm93 ssvd yi destekleyen bir doktor daha var, birde buna bakin derim. Bağcılar Şafak hastanesi sema hanm, randevu bulmakta çok zorlanmazsınız. Ablamda ssvd olarak sema hnmda doğum yapmıştı ☺️
Gulsennnnnnnnn Yesimmm93 aaaaayy yok hic zorlanmadı, dogumuda açılmaları baya güzel ilerledi hatta. 2022 kasimda 10 küsür gbi bir rakamdi, suan ne kadar olmustur ssvd onu bilmiyorum
Tugbakose-24 Yesimmm93 hakkı gürkan özalp. Cok memnunum cnm. Gecen senede bu doktora gttm memnun kaldm. Şansa bu senede hamıleym😂yıne ona gdyrm
mirzam04 Yesimmm93 güncel fiyat 4 ocakta gittim bu hafta tekrar kontrolüm var jalal beyi araştıma sonucunda karar kıldık riskli hamilelikte gayet iyi diye duyduk 3 düşüğüm vardı karnımda ölüyordu kanımda pıhtılaşma var birde serklaj ameliyatı oldum rahmim kısalığı yaşadım bu gebelikte çok şükür 26+5 gördük jalal bey sayesinde çok iyi bir doktor
Yesimmm93 aogoya sizin doktor kim acaba 2 arkadaş daha bahat hastanesınde doktora gidiyor onların muayene 300 baya fark var fiyat olarak
YaseminBatrk Yesimmm93 iki tane Bahat hastanesi var aslında biri Sultangazi de diğeri yenbosna tarafinda sanirim. bht clinic diye geciyor yenibosna rarafinda
aogoya Yesimmm93 evet onlar o hastanenin küçük versiyonu diyebilirsiniz Farklı tabi girip bakarsanız eğer ama sahipleri aynı oyüzden burda biraz fiyat yüksek Neslihan Bahatta takipliyim
YaseminBatrk Smyr44 yok hayir direk gidiyorum Çok kalabalık oluyor zaten hastası çok randevu da alsak acil doğum falan oluyor bekleme süresi değişiyor. Genelde her gün açıl bir durum oluyor 🤭 salı çarşamba daha rahat sabah giderseniz çok beklemezsiiz tabi acil durum cikmazsa
YaseminBatrk Yesimmm93 guncel canım. Doktorum genelde normal doğum ama risk varsa sezeryan diyor. Genrkde anneyi dinliyor
Yesimmm93 YaseminBatrk canım bu hastanede detaylı ultrasonda var mı yoksa detaylı ultrason zamanı başka hastanede mi çektiriyorsun.Birde 10 gün kontrol süresi var mı
YaseminBatrk Yesimmm93 perinatoloji doktoru Mustafa balık var takipli hastaya 1000₺ dışardan özel gelene 1500₺ dediler. Kontrol süresi 10 gün evet Aysen hanım gece nöbetine kalmıyor. Sadcee gunduzleri orda birde bazen cumartesi nöbeti oluyor normal gün gibi ona kalıyor ayda bir falandır.
Yesimmm93 mirzam04 mirzam04 Canım bende bugün jalal beye gittim ve çok memnun kaldım 10+4 um sağ tarafımda cumartesınden beri agrı vardı bende korktum gittim geçmedi çünkü plazanta arkasında kanama alanı gördü az miktarda düşük riski var çok degıl korkma dedi progestrn vuruldum kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum ilaç yazdı geldim eve bişey olurda agrın 2 güne geçmezse bekleme gel ve istedıgın zaman numaramdan ulaşabilirsin dedi kart verdı ama panıkle kartı nereye attım bilmiyorum bulamıyorum hiç biyerde.Numarası varsa verebilirmısın burdan veya instagramdan