nursmeric -esraaa- hiç çalışabilir raporu almayın yaz tatiline denk gelen haftalar eylüle aktarılmıyor. Dönem arası bile öyleymiş.. en azından doğum öncesi dinlenin
nursmeric Gokci ben de tekrar idareme sordum hocam dediğiniz gibiymiş🌸 üzücü oldu benim için 35i çalışırsam benim de yaz öncesi 3 haftam kalmış olacak şuan 30dayım bir mutsuzluk çöktü 🥲
Rabia_91 Nasıl yani , benim doğumum ağustos sonlarına denk geliyor. Doğum izni olayı nasıl oluyor şimdi, benim kafam karıştı şimdi. Benim izinlerim yanıyor mu yani şimdi?
Gokci Rabia_91 yaz tatiline denk gelen hergün yanar hocam. Okul vakti olanları kullanabilirsiniz sadece
YaseminBatrk Rabia_91 yaz tatili bile olsa raporlu sayılıyorsunuz . Örnek veriyorum Ağustos da doğum oldu diyelim 16 haftaniz var başlar izniniz. Haziran başına da denk gelse aynı şey
Rabia_91 Gokci peki öncesindeki günlerde bi sıkıntı olur mu hocam. Öncesinde 8 sonrasında 8 hafta iznimiz var ya. Öncesindeki 8 i kullanmayacağımız için sonrasına aktarılıyor değil mi.
YaseminBatrk Rabia_91 32 de çalışamaz alırsanız. Doğuma kadar ve doğumdan sonra toplam 16 hafta izinlisiniz. Mesela 40 haftada doğum olursa 8 haftaniz kalır. Sonra iş başı ya da ücretsiz izin. O sebeple dayanabileceginiz yere kadar dayanan Doğumdan sonraya çok vakit kalsa bence daha iyi.
Gokci Rabia_91 malesef. Yönetmeliğe göre aktaramıyorsunuz. Yaz tatilinde fiilen çalışmadığınız için doğumdan sonra 8 hafta izinli oluyorsunuz. Benim arkadaşım da aynı sizin gibiydi saymadıkları için gitti heyet aldı bir kaç ay
iremcannn1907 nursmeric 34+0 Salı gününü beklemenize gerek yok hocam. 2. Dönem hiç okula gitmeden pazartesi de alabilirsiniz. 32+0’dan sonraki hergün alabilirsiniz ❤️
nursmeric iremcannn1907 ben dönem arasının da sayılacağını düşünerek 34ü bekleyecektim ama sayılmadığını öğrendim :( o yüzden yaz tatiliyle birleştirebilmem için 35-36 civarını beklemem gerekecek. Teşekkür ederim yine de :)