Yagmursnr Puset takımına gerek varmı kızlar çok fazla kullanmiycam puseti ama aklıma da takilmiyo değil puset minderi filan alınması gerekli mi
Udu Yagmursnr bence şart cocuk ortada mi olcak ben minderi ve ortusunu aldim onlarsiz icine koyup nasil bi yerden bi yere tasiyabilirim ki toz dur havadir odur budur cocuk mahvolur
1Gunes Yagmursnr bebişim kış bebeği olacak aldım ben bebek arabasını da kabin boy aldım içine koyarım pusetten sonra diye düşündüm açıkçası .
BBuseY Valla canım ben aldım herşeyiyle . Hastaneye git gel yada sağlık ocağına kullanırım. Kış bebeği olacağı için kurtarıcı olur çünkü biz bebek arabasını yaza düşünüyoruz .
Asyabuse Battaniye örterim üstüne ya çok az kullanılcak o kadar para harcamak istemiyorum açıkcası bi de ikiz benimkiler 2 takım dünya para ya. ben 2 senedir görüyorum bu puset örtülerini bundan önce yoktu hep battaniye atarlardı pusetin üstüne 🤷🏼♀️
Asyabuse Ekka ay bakayım bi belki uyguna denk gelirse alırım teşekkür ederim başka şeylere bakmıştım ama bu aklıma gelmemişti valla
Ekka Asyabuse rica ederim canım 😍çok iyi oluyo ⅗ ay kullanılacak şeyleri ben hep ordan aldım temiz satan çok