Symaysf Melekg aaaa çok artmamış ozaman belkide şansımı deneyebilirim Burda 18bin görünce bi yerde direk elemiştim 😊 ama Ümit hanım çok iyinin de iyisidir
yumamiii Symaysf ben ünal hocaya gidiyorum ama ümit hanıkını kadar çok övüyorlar ki ona geçsem mi diye kararsızım 😇 siz ümit hocadan mı takiplisiniz
Aselhumaninannesi Necibedmrll Firdevs hanımda iyi bir doktordur güzel ilgileniyor gebeleri ile ben hiç yazmam önemli birşey olmadıkça
Leylaates Necibedmrll bende merakımdan biraz öyle yapıyorum normalde doktorum itibar bey özele görmek için gidiyorum devlette malisef öyle imkanlar olmuyor sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah🥰
Symaysf yumamiii ilk çocuğumda Ümit hanımlaydım memnun kalmadığım beni düşündüren tek bir hareketi olmadı normal doğumda hele bukadr kibar bukadr hanım bi insan olamaz yaniii demiştim şuan fiyatları bi tık yüksek geldiği için henüz Ümit hanıma gitmedim ama medikalparka gidiyorsanız bi Ümit hanımı denemelisiniz bence
Sen5155 Necibedmrll bende ilk başlarda Konakta Temel beye gidiyordum ama evime uzak olduğu için bıraktım. Ondan da memnundum
esmanurs41 Necibedmrll bişey soracağım canım mesela doktor değiştiriliyor ya muayene ücretlern yükselmesinden felan doktora açıklama yapmak gerekir mi yada ne söylenebilir
Necibedmrll esmanurs41 aslın da hiç bir şey söylemeye gerek yok canım ücretlerle ilgili doktor çok bir şey demiyor genelde danışma bölümünden bilgiyi alıyorsun farklı doktorla devam etmek istersen de şuan gittiğin doktora bir açıklama yapma zorunluluğun yok diye biliyorum
Aselhumaninannesi esmanurs41 doktor değiştirirken herhangi bir açıklama yapma zorunlulugunuz yok ama eğer sizinle alakalı bir durum var diyelim doğumla alakalı o zaman belirtmeniz yeterli olur ücret yüzünden doktor demez yani beni bıraktı yada doktor doktor geziyor diyemez hasta hakları sonuçta hasta istediği hekimle devam edebilir
esmanurs41 yani ücret konusundan dolayı değiştirebilirim yarın araştırma içine gircem saçma şekilde neye orantılı yükseliyor anlamıyorum devletin temizliğine ve ilgisine güvenebilsem ücret ödemem ama maalesef şansımız yok
NurtenB Symaysf bence çok memnun kalırsınız 😊ben 4 aydır gidiyorum ve salı günü doğumum var inşallah muaynelerimiz gibi doğum da çok güzel geçer 💞