Nslhngncn Öncelikle geçmiş olsun , ilk önce neden kalbi durduğunu araştırın . İlk kayıplarda trombofili paneli testi yapmıyorlar ama ben yaptırdım pıhtılaşmamdan dolayı kaybettiğimi öğrendim . Eşinizde sperm testi versin sonra gebelik düşünün . Burdan tanıştığım bi arkadaşım sayesinde yaptırdım testimi iyikide yaptırmışım . Gebeliğe gelecek olursak , ben evlendim direk gebe kalmıştım 8. Haftasında kalbi durmuş kürtaj oldum 1 adet sonrası korunmayı bırakmıştım . O süreç içerisinde trombofili testi yaptırcaktım beta sıfırlanmadan yapmıyorlarmış doktor konusunda sıkıntı yaşadığım için hep kalmaktan korktum ama bu süreçte korunmadım 1 adet sonrası korunmayı bıraktım. 11 ay kalamadım nasıl oluyorsa ilk bebeğim hemen tutmasına rağmen sperm düşüklüğü çıktı 🙄 Eşim ilaç kullandı 11. Ayımda tekrar kaldım . Bebeği kaybedince insan yeri dolsun istiyor konduramıyor bu durumu ama cennette bizi bekleyen yavrumuz var ben hep diyordum ben yine anneyim sadece bebeğim yanımda değil diye ☺️ Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah bir daha hiç birimiz bu durumu yaşamayız 🤲