asligkc Merhaba, 5 haftalık hamileyim daha deneyimli olan anneler 5 haftalıkken uçakla yolculuk yaptınız mı? Nasıl geçti doktorunuz size ne önerdi? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim. ( herhangi bir riskli durumum şu an yok
Saka3132 asligkc canım ben otobüsle seyahat etmek zorunda kaldım .Çok zorlandım kanamam filan oldu kabus gibiydi kendi arabanızla gideceksiniz sorun olmaz da otobüse bineceksen binmemelisin
ardaada asligkc Tamamen kişiden kişiye göre değişen bir durum. Haftamda dahi 3-4 saat süren yolculuk yaptım. Maşallah bir şey olmadı. Doktoruma da sormuştum. Doktorun bir risk görmüyorsa sıkıntı olacağını sanmam canım
Ceyda76 asligkc benimde seyahat yasağım var herhangi bir skıntım yok ama ıkız gebelık onermedı .otobüsü tamamen unut dıyor uçak da doğumdan sonra
Laika asligkc biz phukete gidicektik herşey hazırdı hamile olduğumu öğrendim bnmde 5-6 haftalıktı ilk aylar olduğu için riskli oluyrmş dr. O kadar uzun bir yola gidemessin pıhtı atar demişti iptal etmek zorunda kaldık çok üzülmüştm :) ama 5 aylıkken italyaya gittik hiiç bir sorun yaşamadım sadece biraz ödem yapıyor 2-3 saatlik uçuşlara izin veriyorlar tabi dr. Danışman daha sağlıklı olur
Pinargulmezz asligkc mısıra gittik bebisimle 18 haftada 😀 hersey yolundaysa sıkıntı yok ve de 3 5 saatten fazla ucmayacaksan