tugcedoganay1 @Yarnn anne karnında haraketsiz olan bebek doğunca çok haraketli olur derler 🥰 hissedersin zamanla inşallah
catandgirlmom tugcedoganay1 aynen aynen valla bakalım doğduğu zamanda böyle saatlerde mi aktif olacak kendileri 😂 babaya çektiyse olur ❤️
Tanembebek5 cansualisa nasıl hissettiniz acaba ben soluma yatınca nabız gibi pıt pıt bir şeyler oluyor 19.haftadayım ama bsdka bir sey hissetmiyorum henüz 😥
tugcedoganay1 @cansualisa erkek çocuğu daha çabuk hissedilir derler ya maşallah ikisinede Allah size bağışlasın🥰
tugcedoganay1 @cansualisa benim de oğlum olacak inşallah bakalım ne zaman hissederim 14. haftadayım 🥰
Tanembebek5 Meltems53 yatınca mı hissediyorsunuz yoksa otururken mi? Ben sola yatınca sanki pıt pıt bir şeyler oluyor 19.haftadayım ama bsdka bir sey hissetmiyorum henüz 😥
Meltems53 Tanembebek5 valla sola yatınca hissediliyor derler ama ben hep otururken hissettim. Ara sıra sola yatıp bakıyorum ama öyle yapınca oynamıyor denk gelmedim 😊
Tanembebek5 tugcedoganay1 sadece soluma yatınca hissediyorum o da ken nabxım mı bebek mi çözemedim 🤷🏻♀️