Hicran57 hilaleee herhangi bı yan etkisi olmuyor aksine yumurta geliştirmeye birebir hamile kalmaya da çok yardımcı oluyor ben ilk aydan hamile kaldım
mom28_ hilaleee 3 ay kullandım olmadı aşılamaya gectim yan etki olarak saç dökülmesi yaptı bende hala dökülüyor
hilaleee _Pinar_03 bendede çıktı bide bu klomeni kullandığımdan beridir göğüs kafeslerimde gerginlik baskı ve ağrı hissettim hep endişeli hissetmeye başladım kendime hakim olamıyorum 😭
Birhayalimvr Benim adet duzensizligi oldu 15 gunde bir adet gormeye basladim doktor bu ilacin etkisi olabilir baska sorun yok dedi muayene etti
Ecrnsuos Doktoruna sor canım bir femarayı bana klomenden çok femarayi önermişti ve ilk aydan 2yumurtam olgunlaşmıştı
Birhayalimvr mom28_ benimde avuc avuc saclarim dokuluyor klomen hic aklima gelmemisti bak o yapmis olabilir gercekten
mom28_ Birhayalimvr kesinlikle o benim onceden dökülme yoktu doktorada sordum yan etkilerinde saç dökülmesi var zaten
Birhayalimvr mom28_ ay vanim sen oyle diyince han etkileri yazan kullanma talimatini okudum cidden ara kanamada yapabiliyormus sac dokulmeside sok oldum ya bebek olsun faydali olsun derken sagligimizla oynuyorlar resmen
mom28_ Birhayalimvr ben 3.ayda fark edebildim saclarım avuc avuc gelince şüpjelndim hormon ilacı sonucta şimdi gonal f le yarın aşılamaya gideceğim