hlnnnn Kızlar dayanamadım 2 dilim karışık pizza yedim, bir şey olur mu ki ? İçim hiç rahat değil şu an
Esraadem hlnnnn hiç stres yapma canım ne olcak bir şey olmaz bende yedim yeri geldi burger yeri geldi pizza bir şey olmaz
beyzzsenturkk hlnnnn eşim pizzacıda calısıyor ayda 2-3 kere yiyorum tüm hamileliğim boyunca yedim hic bisey olmaz ama ben sucuklu yemedim barbekü soslu yedim tavuklu temizliğinden emin oldugum bir yerdi süphe etmedim
AZRATALHAmoms hlnnnn yok canım boşuna evham yapma. Herkes herşeyi çok biliyo. Napalım onu yeme bunu yeme sonra da çocuk geriden geliyo aman dikkat falan boşuna insanı strese sokuyolar.
Zeynep117 hlnnnn işlenmiş gıdaları önermiyorlar ama tüketmek istediğin zaman mutlaka sıcakken tüketmelisin soğuduğu zaman üreyen bakteriler zararlı oluyor , doktorum bana herşeyi kararında abartmadan tüketebilirsn dedi
Cnskose hlnnnn çiğ tüketmeyin diyorlar pişmiş olanı kararında yemelisiniz canınız istiyorsa hamilesiniz birşey olmaz 🥰
Nurr_22_22 hlnnnn hergun durmadan yemiyorsun sonucunda bisey olmaz buda can o yasak bu yasak nereye kadar dayanalim