Anneadaylari34 Kizlar dün gece disciye gittim ve diş etlerim iltihablanmis ama hiç birsey yazmadım ve yapmadi sanki agizimdan Alev çıkıyor ne yapabilirim evde bisey yiyip icemiyorum
AZRATALHAmoms Anneadaylari34 dişlerini hassas diş fırçasıyla fırçala canım bide sürekli ağız gargarası kullan colgete falan. Ama ne olursa olsun diş konusunda hamilelik sürecinde pek bişey yapılmıyor malesef
happiestMom Anneadaylari34 inanın aynı durumdayım sağ azı dişlerimin orası inanılmaz sekilde agrıyor. Basımı yerinden çıkaracak öyle böyle vurmuyor basıma. Benimde diş etkerim şiş muhtemelen. 36 haftalıgım bende ilk kez basıma geldi ama ölüm resmen. 🤕
arirangg Anneadaylari34 Colgate hassasiyete karşı pro çözüm macununu ddne canım. Onunla düzdnli fırçalayınca işe yarıyor
Esyaa Anneadaylari34 günde 3 kere 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi gargara yap ağzında 5 dakika dursun enfeksiyonu ve curugu onluyor
Bebis12929e Anneadaylari34 bir su bardagi suyla yarm limon 5 tane karanfille 5 daka kaynat suz gargara yap hem iltihap giderir hemde uyusturuyo bendede olmustu