Alyamom35 Yokk kızım vardı oğlum oluyor şimdide 💙 18 haftalık olduk. Kızda bulantıdan yemek yiyemiyordum bunda çok rahatım 🤭 sadece bel ağrım var o zorluyor beni .
Naz1905 Yokk bende ikinciyee hamileyim bir dünya tallısı bir oglum var şimdide ballı lokma kızımı bekliyorum🙃
Sarella Yokk bende 2. Ye hamileyim 3 yasında kızım var birde ogluşum olacak hayırlısıyla kızımın peşinde koştuğum içim zor geciyor koşturmalı ilk hamileliğim rahattı bunda sürekli ayakta olduğum için bel agrısı cekiyorum elhamdulillah yinede 🤲🏻😍
Seher7213 Yokk 2.ciye hamileyim Kızım 3 yaşına gircek oğluma 33 haftalk hamileyim kizimda çok rahat bir gebelik geçirdim oğlum da baştan şimdiye kadar hep bi bas bel karın ağrısı
merveeda ben 2.ye hamileyim 18 haftalik olduk cok sukur.oglum olucak kismetse.daha hamileligimin baslari oldugu icin bir zorluk yasamadim.sadece oglum oyun oynamak istiyor ben ise yatmak😁tek skintimiz o
Serayaz Bende ikinciye hamileyim 27 haftalık cinsiyeti kız oğlum sadece yaramazlığı dışında pek bir zorluğunu görmüyorum 😁
Melikerim Bende 13 haftalık hamileyim 5 yaşında bir oğlum var ilk hamileliğim çok rahattı hiç birşey anlamdım desem yeri var fakat bu kez çok farklı sürekli bulantı ve istifra yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum geçen kontrolde bebişim göstermediği için cinsiyeti hala öğrenemdik halbuki oğlumu 11+5 te öğrenmiştikk sabırsızlıkla bekliyoruz bunuda öğrenmek için☺️
HamidoDemirci Melikerim aynı ben bende bunda çok zorlanıyorum 😢 oğlum 6 yaşında onda ne kadar rahattım bu fena cinsiyeti kız ondan galiba bi cadı geliyooo😅
Elif25 Melikerim ayy okuyunca kendimi gördüm bi an 😂😂 benimde bi oğlum var 4 yaşında ona hamileyken sanki degilmişim gibi çok rahattım. Bunda kasık ağrısı bulantı kusma maşallahımız var 😂😂 Oğlumun cinsiyetini 12+2de öğrenmiştim. Bunda 15. Haftadayım daha öğrenemedim 😂
Ecrindemet Benim 16 aylik kizim var.Kismetse simdi ogluma hamileyim.35+6 haftalik olduk.Son zamanlarda artik zorlamaya basladi.Kizim kucuk oldugu icin ilgi bekliyo haliyle.Kosusturma icindeyim surekli.1 ay kaldi ogluma kavusmama insAllah.Allah evlat isteyen herkese nasip etsin.
Zehrazrl 15 haftalık ikiz erkek bebeklerime hamıleyım bır tane 7 yaşında oglum var ılk hamılelgım cok kolay gecmıstı kılo almadım bulantılarm hiç olmamıstı bu cok farklı ıkız oldugu ıcınmı blmıyorm ama bulantılarım yenı geçtı sımdıde hızla kılo almya başladım agrılarm da oluyo
Haticecinar Bende 2.ye hamileyim oglum 6 yasina giricek cok kotu gecmisti 9 ay hastanelerdeydim resmen ama bu sefer ole degilim daha rahatim 11.haftaya giricez insallah cinsiyetini merak ediyoruz😊
Yokk Bnmde ilk hamileliğim cok iyi gcmsti bnda ilk üç ay cok kusmam ve halszlğim vrdı bebekten bebeğe değişyo demekki gebelik coğnlk erkek anneleri😇💙💙
seyma281015 Yokk 3 yaşında bir kızım var henüz 8 haftalık hamileyim. Doğduktan sonrası Beni düşündürmüyor değil nasıl olacak diye.. Kızımı normal Doğum yaptım inşallah bu da normal olur diye dua ediyorum 🙏