gzmwe Kızlar ilk başlarda sleepy bio natural almayı düşünüyordum ama şimdi molfix daha iyi diye duydum önerileriniz nelerdir 25haftalık hamileyim zaten stok yapmayı düşünmüyorum bebeğimin cildine en iyi hangisi gelirse o olsun istiyorum
AZRATALHAmoms gzmwe bende sleepy aldım ıslak mendil 2 kutu stokladım indirimden. Ama bez stok yapmayı düşünmüyorum belki iyi gelmez sızdırma yapar ve değiştiririm diye düşündüm
2309 gzmwe bende 17 inci haftamdayim sleepy bez stokladim 1-2-3-4 numara ama tabi ilk bebeğim kac paket almam lazım bilmiorum hepsinden 2 paket aldım
AZRATALHAmoms gzmwe extra aldım. Ama keşke bio natural alsaydın diyen çok oldu. Zaten çok almamıştım 64lü iki paket aldım oda en fazla 2 yada 3 hafta gider sık değişeceği için sıkıntı görmüyorum canım
usenmedimyaptimbirvelet gzmwe ben almadım araştırarak alacaktım güya kayınvalidem prima premium care almış.onu kullanırım baktım pişik falan oluyor sleepye geçerim
cansualisa gzmwe karışık aldım sleepy önlem Carrefour bezi 1 2 numara aldım yaramazsa molfix denicemmm oda yaramaz sa prima 🤣
mavininhertonuu gzmwe Sleepy kullanıyorum hem koku yapıyo hemde taşırdı baya bi kere, stoklar bitsin değiştiricem molfix öneriyolar bende onu denerim belki