defneveannesii_ hknbsrsura Oyy maşallah güzel kızına sağlıkla kavuşun inşallah🌸 Çok minnoş görünüyor kimsenin dediğine bakma sen, yüzü gözü doğuştan güzel kıskanmayın çalışın sizinde olur de geç canım 🙈😅
hknbsrsura defneveannesii_ cekemediklerinden zaten insanlar çok fena Rabbim onlardan bizi korusun çok teşekkür ederizzzzz,😍🤩
2prensesannes hknbsrsura her insan herşeyi der banada öyle böyle diyolar aksine cekemediklerini bildigim icin takmym sizde taklmayn saglikla kucginza alrsnz insallah
-Ylz- hknbsrsura ya annesi kimeseye takılma sen bu yazdıgımı da unutma dogum sonrası etiketle beni gör bak çok güzel bir kız olacak çok belli maşaAllah 🥰
hknbsrsura -Ylz- çok teşekkür ederiz çok mutlu ettiniz beni amin insaAllah sağlıkla sihhatle gelir hepimizin yavrusu üç ayımız kaldı İnsaAllah 🤲🎈
EzgivardaR hknbsrsura vesikalık değil ultrason bu içerde gelişmeye devam eden bir can var kimseyi dikkate almayın lütfen
hknbsrsura 2prensesannes yaaaaaa yerim masaAllah pek tatlı kibar sağlıkla alın kucağınıza İnsaAllah 🤲🤩🤩🤩🐣🤍
Sinem011 hknbsrsura bence insanları çok fazla takma derim surekli laf ederler ultrasonda öyle gözüküyor bizim için evlatlarımız ne olursa olsun güzeller insanın psikolojisini bozmak için yapıyorlar
hknbsrsura Sinem011 kesinlikle haklısınız işte takmaym diyorum ama her goren garipseyince üzüldüm bende 😇
hayalperest2310 hknbsrsura amin amin sağlıklı olsunlar da eminim çok güzel kızlarımız olacak 🥰ben pozunu da çok beğendim ayrıca çok tatlı 🥰
hknbsrsura CerenKoca cok çok çok teşekkür ederiz insaAllah benim prensesimde sagliklica gelir minik kızım benim 🤲🐣 sizinde bebeğinize hayırlı uzun ömür versin Rabbim sansi bahtı açık olsun sağlıkla büyüsün 🤩🤲🐣
CerenKoca hknbsrsura Çok teşekkür ederiz 🥰. İnşallah Allahım seninde sağlıcakla kucağına almani nasip etsin caniiimm🌸
defneveannesii_ hknbsrsura Amiin canım inşallah😍🧿 Çok şeker bi kızın olucak kurban olsunlar valla maşallah yiyim minnoşu🌸 annesine çekti onun bu güzelliği kimden alıcak başka de laf söyleyen fesatlara sen 😅😎
2prensesannes hknbsrsura saolun allah hepimizi kurtarsın tek avazda inşallah biz 30 haftalik olcz maalesef çok inatci ccgmzu ogrenemedk bacak acmiyo inatla kapali dedi doguma biraktk artk basimada ilk kez böyle bsy geldi ztn acmamasi skntiya koydu