mysweetbabyy Allah aşkına cikolata yiyorum yemek yiyorum sola yayiyorum sağa yayiyorum sırt üstü yatıyorum ama yok doktor gidiyorum bisey yok diyor amav1 haftadir doğru düzgün hareket yok artık oturdum ağlıyorum sinir stresten 26.haftada artması gerekmez mi gittikçe azaldı 😭😭
Buse-ozdmr mysweetbabyy korkma canım o haftalarda benımde oyleydı 4 gun kıpırdamadı hatta doktorumu aradım o kıpırdıyor aslında ama bazen sen hıssetmezsın dedı bazı hareketlerını dedı o haftalarda olacak seyler demıstı 🥰
Baloglum93 mysweetbabyy 31 +3 feyiz iko 3 gündür gümbür gümbür hissediyorum hareketlerini bu haftaya kadar çok narin minik minik hareket ediyosu
mysweetbabyy minnoskiz- daha 2 gün önce perinatologtaydim bu haftada nst çekseler bile bi tek sanci takosu bağlanıyor sanci yok
Gamzesnmz1 Canım güzel düşün her kadın bebek hareketlerini hissedemeyebilir, doktorun sıkıntı yok dediyse yoktur bence üzülerek strese girerek bebeğide etkiliyorsun . Umarım bi sıkıntısı yoktur. Güzel düşün lütfen 💖
Tanembebek5 Gamzesnmz1 ben de 19.haftadayım hala hissetmiyorum bir sey sola yatınca bazen nabız gibi oluyordu o da yok anlamadım 🤷🏻♀️ normal mi acaba ne zaman hissederim
mysweetbabyy Buse-ozdmr umarım bir sorun yoktur bu haftada kaybettigim bi bebegim var cok stres altındayım psikolojim bozuldu iyice
Gamzesnmz1 Tanembebek5 doktorunuz sıkıntı yok dediyse yoktur benim çoğu yakınım doğuracağı güne kadar da hissetmedi normal şeyler bunlar. Her çocuk hareketli olmayabilir sizin avantajınız bunlar kızlarr😁😁 sakin ve uykucu bebekler geliyor 😁
Buse-ozdmr Tanembebek5 çok erken canım ozellıkle ılk hamılıgınse 20 21 22 25 e kadar yolu var yanı bende 21 de hiisettim doktorumda demişti geç hiisedebılırsın ilk hamılelık cunkj dedı
VussVuss Tanembebek5 bende 18 deyim ve hala hissetmedim kendi nabzim mi bagirsak hareketlerim mi yoksa bebek mi kipirdiyor muamma…
Seymasahinyildiz mysweetbabyy Bence de güzel düşün güzel olsun herşey. Ben de o kadar az hissediyordum o haftalarda ama 30u bi geç de bu seferde niye bu kadar hareketli diye deli olursun😇🥰🤣🤣
Sbahcivanlarr mysweetbabyy Güzel düşün ki güzel olsun. Çikolata benim minikte hiç ise yaramıyor. Her doktora gittiğimde uyuyor oluyor. Çikolata nasıl uyku yapıyor anlamıyorum 😂 sende üzme kendini. O seni hissediyor..
aysenurlina_00a mysweetbabyy korkma bazen plesanta önde oluyomuş bebek hareketlerini hissedemezmişsin ama aslında o hareket ediyormuş eğer cok korkuyorsan bi baktir canim
Buse-ozdmr mysweetbabyy sorun yoktur içini ferah tut bır doktoruna gozuk istersen içinde korku kalmasın❤️
EzgivardaR mysweetbabyy çok erken ayrıca doktorunuz sıkıntı yok dediyse endişe etmeyin lütfen her bebek her bünye bir değilki rahat bırakın çok fazla düşündükçe kafaya taktıkça kesinlikle hareket etmiyorlar