Fndkrdu edaaatprak_ bol su tüketmek en başta geliyor ama maalesef ben kendim gebelik boyunca ne kadar su içsem de bu değişmedi o yüzden kaçınılmaz son gibi. Tabiki herkeste farklıdır bilemem ama ben ekstradan sadece doktorumun verdiği ilaçları kullandım
2022bebeki edaaatprak_ Doktorunuz ne öneriyorsa başta o tabi. Cranberry, kızılcık suyu, dut kürü de diğer alternatif çözümler
Sersel_15 edaaatprak_ iç çamaşırını sıklıkla değiştir ve ütüleyerek giy girdiğin tuvaletini temiz tut mümkünse sana ait olsun bazen eşlerden de geçebiliyor enfeksiyon ben kendi yoğurdumu kendim yaparım probiyotik yoğurt yapımı tüketmiştim idrarını Sakın tutmamaya çalış ve bol bol su tüket inşallah geçer benim bu şekilde geçmişti şükür
edaaatprak_ Fndkrdu olacağı varsa su da pek etki etmiyor ya ben de çok dikkat ediyorum su içmeye ama yine oluyo
Necibedmrll Aynı durum ben de de var bir türlü geçmedi bebeğe zararı olur diye korkuyorum ama doktor olmaz demişti
Birannecik1301 Geçmiş olsun. Doktorunuza sorduktan sonra dut kürünü yapın dilerseniz. Benimde çok fazla ağrım olmuştu. Dut kürü ve bol su ile geçti. Aynı zamanda iç çamaşırınızı gün içerisinde değiştirin ve ütüleyin.
EzgivardaR edaaatprak_ günde 2 kere iç çamaşırı değiştirmeye özen gösterin duşta soğuk suyla temizleyin
edaaatprak_ EzgivardaR herşeye fazlasıyla dikkat ediyorum ama mallesef yine de kurtulamadım teşekkür ederim
Salata edaaatprak_ yani sizin enfeksiyon dediniz akıntı nasıl bilmiyorum ama benimde sürekli tekrarlıyordu bi sorun yaşamadım ama 35 haftaya geldikten sonra artı yeşile döndü akıntı fitil yazınca geçti