Dlkk44 bende gurbetteki doktor bulmakta zorlanıyorum. Devlet hastanesine gittiğimde genetik test yaptır dedi.
Mhrs den tıbbi genetiğe randevu alabilirsin eğer ilde varsa.
Ben randevu bulamamıştım gişede kadın doğum doktorum yönlendirdi diyince sıra verdiler. Genetik bölümü doktorunun yanna gittim. Bi çok soru sordu hem eşimle ilgili hem benimle ilgili. aile geçmişimiz hakkında. Kanser varmı düşük yapan varmı kalp krizi geçiren ya da her hangi Bi engeli olan kimseniz varmı gibi zaten onlar yönlendiriyor. Ona göre araştırılıyor. Bize o zaman 1 ay sonrasına randevu verdiler. Randevu zamanı gelince kan verdik. O da aşağı yukarı 1 ay sürdü açıklanması. Trombofili çıkmadı ama yinede sebepsiz düşüklerde yinede kan sulandırıcı başlatıyoruz dedi.
Rahat bırak kendini çocuk için vücuduna fazla fazla vitamin sokma Bi dinlensin en azından 1 ay müsade et bedenine. Ben de senin gibiydim. En son hepsini bıraktım magnezyum içmeye başladım. O da tiroidim vs. Var diye. Bi de coraspirin kullanmıştım. Gün aşırı. Rahme oksijen gitmesini sağlıyormuş. Kadın doğum doktorum söylemişti. İnstagramda bir gebenin günlüğünü takip et güzel bilgiler veriyorlar.
İlk düşüğümde hiçbir şey bimiyordum o kaxar cahildim ki şimdi en azından biliyorum diyorum.