• Doğum
  • 40. Hafta doguramayanlar 🤷

Gerçekten arttıkça ntsden sıkıldım baskı var kasilmalarvar tık yok acaba neye göre szeryana yada normal doğu aliyolar ilk oğlumu normal doğurdum 38.5 da kızım 40 haftayı görüyoruz bakalim ne dicekler

Ben de 40 oldum kanamam vardi 3 cm acikligim var bebekde yukarda sanci da,az cok yoruldum her gun ki agrilardan sizi anliyorum hastanede olmakda zor

Zelihainan nornalde doktor yarın için suni sancılı yatış vermişti, galiba kendiliğimden doğurcam çünki suyum geldi, nişan geldi. Sancılarım kasılmam da başladı haydi bakalım Allah hepimize sağlık güç versin hemen doğuralım😅

gunelfirat banada bugün için gün verdi suni ile dogurtucak ben istemiyorum ama sancım da nst de görünüyor kendisi kasılmaları ultrasonla da görüyor ama bende bişey yok

MustafaErayinannesi1 aynı durumdayım canımı sıkmayım dıyorım ama olmuyor 🥲 bu hafta sanırım sezaryen olacağım

Meltemyll beneğin kilosu ve acılmaya gore sanırım. Benım oglum 4 kıloya dayandı doktorun dedıgıne göre. Dogururken cok zorlanırsın rısklı dedı . Bebekte strese gırebılıyor cunku. Acılmam da yok sancım yok oyuzden sunı taraftarıda degılız. Oyuzden tek secenek sezaryen kalıyor

Bizde 40 olduk bugün. İlk gebeliğim olduğu için sancı hakkında bir fikrim yok. Karnımın üst kısmı sertleşiyor ağrımıyor ama rahatsız ediyor bu sancı mı oluyor yani 😂

40+1 oldum bugün sabah 9 dan beri kasılmalarım oluyo son bir saattir 20 dakikada bir oluyor ama ağrı katlanılmayacak gibi değil o yüzden sancı mı yalancı sancı mı emin olamıyorum