Zelihainan 40+4 bitiyor bu gece gelmeyince gelmiyorlar ben diyim 🙈
40. Hafta doguramayanlar 🤷
Zelihainan bende bekliyorum sıkıldım artık
Bende beklemedeyim sancım oluyor yarın kontrolüm var bakalım neler olacaak
Aaaassss ooo inşallah suniye sezeryana gerek kalmadan dogururuz 😅
Zelihainan sadece baskı hissi oluyor çıkacak gibi sizdede oluyormu kızlar
MustafaErayinannesi1 baskı oluyor toplanıyor sanki orda ara ara da rahimde kasılmalar oluyor normal ama bunlar
Zelihainan 41 olacağız yarın sancı yokluyor bi gün bigün rahat bizde bilmiyoruz sanırım içerisi rahat 😂 cinsiyetle alakası var mı gerçekten?
Egelihatunn galiba rahatlıktan gelmiyorlar 🤷 bence bı alkasi yok kiz erken gelir diyolar ama haftamizi doldurduk daha ses seda yok😅
Zelihainan 😂🙈❤️🙏 Allah yardımcımız olsun kuzum.
Gerçekten arttıkça ntsden sıkıldım baskı var kasilmalarvar tık yok acaba neye göre szeryana yada normal doğu aliyolar ilk oğlumu normal doğurdum 38.5 da kızım 40 haftayı görüyoruz bakalim ne dicekler
Ben de 40 oldum kanamam vardi 3 cm acikligim var bebekde yukarda sanci da,az cok yoruldum her gun ki agrilardan sizi anliyorum hastanede olmakda zor
Zelihainan nornalde doktor yarın için suni sancılı yatış vermişti, galiba kendiliğimden doğurcam çünki suyum geldi, nişan geldi. Sancılarım kasılmam da başladı haydi bakalım Allah hepimize sağlık güç versin hemen doğuralım😅
40+1 olduk ama gelen giden yok
gunelfirat banada bugün için gün verdi suni ile dogurtucak ben istemiyorum ama sancım da nst de görünüyor kendisi kasılmaları ultrasonla da görüyor ama bende bişey yok
havva_karabiber kaç haftaliksiniz
gunelfirat hadi inşallah sağlıcakla dogurursun Allah yardımcın olsun 😊
MustafaErayinannesi1 aynı durumdayım canımı sıkmayım dıyorım ama olmuyor 🥲 bu hafta sanırım sezaryen olacağım
Bizde 40 olduk bugün. İlk gebeliğim olduğu için sancı hakkında bir fikrim yok. Karnımın üst kısmı sertleşiyor ağrımıyor ama rahatsız ediyor bu sancı mı oluyor yani 😂
40+1 oldum bugün sabah 9 dan beri kasılmalarım oluyo son bir saattir 20 dakikada bir oluyor ama ağrı katlanılmayacak gibi değil o yüzden sancı mı yalancı sancı mı emin olamıyorum