Bensuu
KıZlar bende doğum hikayemi paylaşmak isterim sizlerle:) 6 ekim sabahı ezanla birlikte suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı, saat 8 e kadar bekledim duşumu aldım, saçlarımı düzleştirdim, çok heycanlıydım, oğlumu kucağıma almaya belkide çok az kalmıştı, doktprum normal doğum demişti, ben başladım çömelip kalkmaya, doğuma 2 ay kala hurma yemeler mi, merdiven inip çıkmalar mı, yürüyüşler mi sormayın😂 saat 8 gibi eşimi uyandırdım artık hazırdım, annemide aldık hastaneye gittik ama bende ne sancı ne bişi güle oynaya gittik hastaneye o kadar kendimi iyi hissediyorum ki bir an önce doğurmak istiyorum oğlıma kavuşmak, suyum geldiği için aldılar beni hemen içeri , çatala çıkardılar, iç çamaşırımda yeşilimsi renkte sümüksü akıntım vardı, alttan ilk kez baktılar bana ama bayılmak üzereydim, açılman yok dedi, ama ben normal doğurcaktım dedim akıntıyı görünce hemen sezeryana almaları gerektiğini söledi, doktprumla konuştum, suni verin açılmam olur ben normal yapmak istiyorum diye ağladım resmen, herkes panik içindeydi noluo diye sordum , gelen suyun renginin yeşil olması bebeği zehirleyebileceğini belirttiler acil sezeryan dediler , neise ben sabahın altısında süt muz çikolata nescafe hepsini bi güzel tükettim😂 normal yapıcam ya doğumu😂ebeler yemek yediğim için tam uyutmalı sezeryan olmayacağını spinal olacağımı sölediler, neise hasırladılar beni ameliyathaneye aldılar, bebeğimi koklamam 5 dk yı almadı, inanılmaz bir duygu , sizlerde korkmayın pozitif olun inanin herşey çok daha yolunda oluyor, yarın 20 günlük olcak oğlum, ağrı sızı var tabi sezeryan sonuçta ama hiç yatmadım , hastaneden çıktığkmdan beri ayaktayım, rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Buda benim ve Timur bebekin doğum hikayesi paylaşmak istedim, korkmayın pozitif olun ❤️