Sisife İkiz gebeyim, değerim 400 çıktı. Bu tehlikeli bir değer mi? Doğuma 4 gün kaldı, yarın kontrolüm var. Acil doğuma neden olmaz heralde değil mi bu değer
Gulak Sisife yani en fazla sinir 300 ondan sonrasi zararli sizin ikiz doktor riske atmak istemez bence sizde atmayin hazirlikli olun herseye karsi
teachervera Sisife İlk doğumum acil oldu 319 çıkmıştı ikinci de de sadece protein kaçağı vardı 238 37 haftalık doğum yaptım geçen hafta. Sen hazırlıklı ol canım bekletmez
Gulak Sisife bencede siz bitrme drumundasiniz biz daha yolu yariladik henuz 319 cikmisti 1 ay once ama tansiyon takibi yapin yaptirin protein bu yuzden çıkıyor genelde benimki tansiyindan çünkü
Sisife Gulak benim tansiyonum normal, tüm gebelik boyu bir kez 12/9 çıktı o yüzden bakalım dedi doktorum. Saat başı ölçüyorum dünden beri bir sefer 13/9 çıktı onun dışında hep 12/8.
hafizen teachervera benimde protein kaçağı var 24 saatlik idrarda 202.5 çıktı sorun yok diyip gönderdiler benim bulantım baş ağrım ve özellikle ışığa hassasiyetim var gözümün önünde ucusmalar oluyo ne yapacağımı bilmiyorum
Sisife Böyle bir şey başına gelip de bu başlığa rastlayan olursa diye güncelleyeyim: bugün son kontrolüme gittim. Doktorum 300′ün sınır değer olduğunu ama ikiz gebelerde 500 kabul ettiklerini söyledi. Dolayısıyla normalmiş. Valizimizle birlikte eve geri döndük :)
Asyabuse Sisife gözün aydın canım çok sağol geri bilgilendirmen için bende ikiz gebeyim başıma gelirse korkmayayım bari 🌸🌸🌸 sağlıkla al bebişleri kucağına 🙏🏻
Hilaynur teachervera bende ilk dogumumda böyleydi 500 çıkmıştı aldılar hemen canm beklemediler ödem göz önünde uçuşma vs eşlik ediyorsa alırşar muhtemelen hazırlıklı git