Ysonmez Bizim de oğlumuz olacak kısmetse, ben Tuğsan ismini çok istiyordum ( tuğun en güçlü savaşçısı demek ) ama eşim çok öncesinde rüyasında görmüş oğlumuz olacak derdi kulağına da isim okumuş o yüzden farklı bir isim koyacağız ☺️
Ebrarliva Tire35 bir insana neden bu ismi çocuğuna koyamk isterki anlamı çok kötü ve ahitetlik guzel isinler varken anlamida ickili ortalamrda icki sunanlara söyleniyor ama benim düşüncem lütfen yanlış anlamayın🙏♥️
Esracnplt Tire35 ilginç bi tercihmis. Ilk defa bir babadan böyle bi isim isteği duydum. Sizin tercihiniz neydi?
Ebrarliva Zeyzey72 ay erkek bebek yazısını görünce bile heyecanlaniyorum bir kızım var şuan 12 haftaligim inşallah benimde erkek olursa bir kizk var Ebrar liva bunuda Muhammed ensar düşünüyoruz. Muhhamde dusunmuyorduk aslında am peygamber efendimiz s.a.v i vefat etmiş babamın yanında görünce kara verdim sağlıklı olsunlar
Esracnplt Ebrarliva maşallah 💙 Rabbim umduğunuzu buldursun. Evlatlarınız da adlarıyla yaşasın adının adamı olsunlar inşallah 🤲🏻