Gamzecem Kizlar guvelinir sayfa öneriniz var mı puset örtüsü minderi yaptırmak istiyorum isimli veya isimsiz görsel paylaşırsanız hepimize fikir olur 🌺
1Gunes Gamzecem en güvenilir trendyol olur diye oradan aldım 3 gün içinde geldi juniperus satıcı adı.
FatmaAselinAnnesi_60 Gamzecem ben instagram da edadikistasarım dan yaptırmıştım hem çok güzel hem de çok uygun diğerleri çok pahalı idi erken sipariş verdim yoğun olduğu için biraz geç geldi sadece
Mery103 Gamzecem evet gerçekten kaliteli ama zamanınız cok yoksa eğer siparişten 10 gün sonra geliyor bilginiz olsun 🌸
Gamzecem 1Gunes evet orayada baktim muslin olması iyi olucak fiyat olarakta uygundu çünkü Haziran bebeği olucak 🥰
Reyhosunannisi Ben tasarımcıanne diye bir sayfa var instagramda orda yaptırdım minderiyle çok memnun kaldım hoş ve şık duruyor
SsSonguS Reyhosunannisi çok şık güle güle kullanın.. ne kadar zamanda teslim aldınız? Bu sayfayla ben de iletişimdeyim 😇
Reyhosunannisi SsSonguS çok teşekkür ederim ☺️ 1 hafta sonra kargoya verilmişti ilgili bir satıcı ben memnun kaldım ve kış bebeği olacağı için kumaşıda çok güzel