Ftm_knk21 Aşırı midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum hastaneye gidip serum taktırdım ilk zamanlarda iyi geliyordu fakat şimdi hiç etkisini göremiyorum eski halime döndüm Benim gibi olan var mı tavsiyenizi bekliyorum
malin Ftm_knk21 benimde öyle akşamları ne yesem atmasam sabaha kadar boğulurum akşamdan başlıyor bulantı taki atana kadar midemde hiç bişey kalmıyor eskiden sadece bulantı olurdu bende şimdi 15 gün oldu akşamlarıyemekten sonra herşeyi atıyorum
2309 Ftm_knk21 geçmiş olsun bende sen gibiydim inşallah geçer senin ben 17inci haftamdayim 15 de biraz azaldı ama tamamen bitmedi 5 kilo verdim doktor artık kilo al biraz dio ama elimde değil. Sende en azından ilerleyen dönemde acile gitmekten kurtulursun ben kurtuldum ondan bari
Ftm_knk21 Nisa2804 bu benim ikinci gebeliğim birincisi çok fena diyordum ama bu sefer gerçekten ciddi anlamda fena
Ftm_knk21 malin çok geçmiş olsun inşallah ikimizinki çabuk geçerde rahatlayalım artık çok yorulmuş hissediyorum kendimi 😶
Ftm_knk21 2309 inşallah canım yaaa ben de 6 kilo verdim inşallah vermeye devam etmem dokturum da bü gün aynı şey dedi