emsef Annebebek_33 benim ilk gebeliğim cinsiyeti erkek ama bende de olmadı, o çizgi harici her şey oldu tüylenme çatlak 😂😂 Allah ne verdiyse
Papatyakokulukiz Annebebek_33 ilk gebeliğim oglusum olacak cizgim var, çizgiyi geçtin göğüslerimin yanından koltuk altlarıma kadar koyuluk var
MeryemAsln İlgisinin olup olmadığını bilemiyorum ama kendimde gözlemlediğim oğlumda çizgi vardı ama şuan ki hamileliğimde yok Ve kızım olacak Allah izin verirse inşallah ☺️🌸
Bonjouratous İlk gebeliğimde çok erken çıkmıştı o çizgi kızım oldu. Bu gebeliğimde çıkmayacak sandım önceleri sonra 30 haftadan sonra birden belirdi. Bunda da oğlum olacak. 38+5 şuan
Ftmcgdms Annebebek_33 31 32. Haftaya kadar bu hamileliğimde yoktu ondan sonra çıktı benimde ikiside erkek
Minik-japonum-05 Annebebek_33 kız olduğu zaman göbek deliğinin altında erkek olursa üstünden başlar derler oğluma hamileyken göbek deliğimin üstünden başlamıştı
Nilsu12 Annebebek_33 kızımda vardı şimdi yine bi kızım olacakmama bunda yok. Cinsiyetle alakası yok 🐥