MeltemKartal22 Kızlar 25 haftalığım bu hafta doktora gidicem kontrolümüz var doktorum henüz doğum hakkında hiç birşey konuşmadı benim nasıl sormam laızm yada kendisi belki konuşuruz 6 ayımız dayız erken mi konuşması için hiç bilmiyorum
Babykalamar MeltemKartal22 cok erkenki. 32 haftaligim daha konusmadik. Sizin haftaniz asiri asiri erken sonucta daha pozisyonu ve bir cok seyi belli degil bebegin. Buyuk ihtimal 35 den sonra konusulur
Ahuum MeltemKartal22 34 deyim her gittiğimde sezeryan yapcaksınız dime :) diyip darlıyorum . Oda her seferinde normalden yana .
Buse-ozdmr MeltemKartal22 30 haftada konustuk sezeryan istediğimi gün vermesini istedim subatın 10 una gun verdı🥰
Ayseas1 Bana 25 de söyledi bana da bir erken söyledi gibi geliyor ayrıca normal mi sezeryan Mı ne için gün verdiğini de sormadım
Busel 28.haftadan sonra genelde konuşuluyor doğum bende bekliyorum ne zaman açacak konuyu tek bildiğim doğum yaptırdığı 😂😂
Rabia04_09 MeltemKartal22 Daha bence erken tabii birazda sizin hamileliğinizin gidişatına bağlı sonuçta son haftalarda nasıl doğum yapacağınız netleşiyor. Benim mecburi sezeryan olacağı için hemen ilk haftalarda 38. Haftaya girer girmez sezeryana alırız dedi
Gizemgnd MeltemKartal22 henüz konuşmak bana erken gibi geldi bebeğin dönüp dönmemesi çatı muayenesi vs bu haftalarda belli olan yapılan şeyler değil. Tabi sizin aklınızda özellikle sezeryan varsa isteğe bağlı sezeryanda önceden konuşulabilir ya da vajinal doğum istiyorsan bunu dile getirebilirsin önceliğim bu diye. Doğum anında bile açıklık vs olmayabiliyor sezeryana dönen olabiliyor o yüzden paylaşmaktan sormaktan zarar gelmez bi konuşun isterseniz ne zaman konuşalım bu konuyu diye
Avukathanimm MeltemKartal22 ben 32.hafta sormuştum doğumu sezaryen düşünüyorum size de uyar mı diye. 15 şubatta yapalım o zaman dedi. Bu kadar.
kakara 14 16 hafta arasında kontrole gittiğimde tahmını dogum zamanını söyledi ve sezeryan olacaksın dedi plesanta öndr duruyor risklerini bahsetti ayrıntılı usgye gıttıgım hoca da aynı seyı soyledi ama net dogum ne zaman olur konusmadık