kardelenimm Didotudo ben gebeliğimin başında kullandım resmen sarhoş oluyordum doktorum ağızdan değil fitil olarak kullanmamı önerdi öyle yaptım yan etkisi en aza düştü
Selale_bati Didotudo Ben kullandim onla birlikte ignede oldum ama hic yan etki yapmadi doktoruna sorup vajinalda kullana bilirsin ama etkisi azaliyor
elifiii Didotudo kişiden kişiye etkisi değişiyor. Ben de ilk üç gün hafif baş dönmesi ve uyku yaptı. Vajinal olarak da kullandım dr tavsiyesiyle ama sonra yine hap olarak alıyorum. Ama başka bir arkadaşım kafasını kaldıramıyordu çalışırken. Eğer tek doz alıyorsanız gece yatmadan vajinal yolla alırsınız dr a danısarak. Geçmiş olsun.
desagr Didotudo Bende ilk 1 ay kullandım ve çalışıyodum 🤦🏽♀️ o kadar kötü oluyodum ki. Fitil şeklinde kullanıyodum bu sefer de olduğu gibi çamaşırıma akıyodu 🤷🏽♀️ Bende kendiliğimden kullanmayı bıraktım.
Nurylcndag Didotudo maalesef birkaç yan etkisi var bende ağızdan ve günde iki kere almama rağmen yapmadı ama yan etki yaptığı çok kişi var, çok nadiren arada baş dönmesi hissederdim ama oda bünyem alışınca 1 2 hafta sonra geçti 2 3 ay kullandım neredeyse