Yaprak_erdu Gamzesnmz1 ilk Kızımın ismi Ebru Nur şimdi Allah izin verirse ikinci kızımı doğuracağım smini de İkra Sare olacak inşallah❤
mickey Kızım olursa; Kayınvalidenin adı Meryem beğeniyorum bende,anlamı güzel. Meryem Sare düşünüyorum 🌸
Ugma Gamzesnmz1 biz Arya koyuyoruz asaletli soylu anlamina geliyor ayriyeten de ikinci bir anlamı türk halk muziginde bir nota 🙂
1Papatya_1 Gamzesnmz1 Biz kızımız olursa Öykü koymayı düşünüyoruz ,Minel ismi de çok hoşuma gidiyor ama
Ferah4 Simosunannesi eşim annesinin adını koyacak bn istemedim ama hatta konuşmadım uzun süre çevrem onunda gönlü olsun dedi ilk ismi emine ikinci Mihrimah düşünüyordum ama ya Mihrimah diyemezlerde emine derlerse diye kararsız kaldim
Simosunannesi Ferah4 Benim Kızım Fatma Simay;Fatma kayınvalidemin adı.Eşimin isteği üzerine koyduk tabiki ama rızalığımda oldu Simayı ben koyuyorum diye.Anne isim olarak ne derse doğumdan sonra ve her an herkes mecbur onu diyo.Fatma Simay ı başta uyduramadık kimisi dedi biz simay deriz kimisi dedi biz fatma diyelim.İstediğinizi diyin kızımın adı Fatma Simay dedim.Ve her an o şekilde söyledi kimse ayıramıyo tek demek isteyenler bile diyemiyo o şekilde alıştı çünkü herkes🥰
Guneskemikseda Gamzesnmz1 Gökçe’yi bizde düşünmüştük ama sonrasında Aybüke Alya’ya karar verdik 🥰 Gülce, Güneş, Ayra, Aybala, Şüheda da çok isimler Gökçe de kesinlikle çok güzel 🤩
Sureyya1 Brck0303 umayin farkli anlamlari var bi anlami kadin tanrica demek o yuzden pek uygun degil deniyor
Reyhanozkank Bizde Aren Güneş koyucaz abisinin adı Aras Bulut uyumlu olsun istedik sağlıkla gelsin hepsi adlarıyla yaşasınlar ☺️