BuseMasal Kızlar selam 23 haftalık hamileyim ama bugün minik bir köpek sahiplendik aşıları tam bebeğim için sıkıntı olur mu ?
piiremsesinannesiii BuseMasal ben olacağını düşünüyordum şiddetle benek olunca hayvana evde karşıydım ama yeni bir kızla tanıştım köpeği var onun da o kadar güzel ve o kadar temiz ki yani böyle bebeğe sanki sevgi ilgi insanlık aşılayacak mış gibi hissediyorum
beyzzsenturkk BuseMasal günlük rutin temizliğinize ekstra biseyler eklemis olursunuz bence hic bir sey olmaz aksine sizin yoklugunuzda bebeginizi olası etkenlerden korur bile ne hayvanlar var insanlardan bile insan bence hic biseycik olmaz
nilsmomy BuseMasal kuzenim iki köpekle hamile kaldı doğurdu büyütüyor çocuğu 3 yaşında hiçbir sorun olmadı. Hatta doktor dogustan bağışıklıgi düşük köpeklerinizin olması iyi olmuş bağışıklıgi kuvvetlenir demişti.
Nuraysss BuseMasal kız ne güzel köpüş hissederde gebeliğini, ben 34. Haftadaym kedim hala bişi anlamadı😅😅
mmiraclee Yaa neden sorun olsun Allah askina Avrupa’da her evde var nerdeyse bi bizim memleket aşamadı şu konuyu 10 yıldır kedim var 30 haftalık hamileyim heyecanla prensesimle tanışmalarini bekliyorum
Pablo01 BuseMasal valla benim 1 yaşında pitbulum var 35 haftalık hamileyim çokta güzel geçinip gidiyoruz hiçte korkmuyorum çocuğuma birsey yapar eder diye bence insanlardan daha iyi sadık koruyor ediyor