Tubatgn Hzrn Ben yumurtlama dönemini değerlendirdim fakat döllenme ne Zaman oldu bilinmeyen bir şey canım. Yine de söyleyim oğlum oluyor 🌺
3kuzuAnnesiyim Hzrn ben kaset tıpi testlerle yaptım 21. Gun yumurtladım tek ilişkide o gun oldu hamileyim ama daha cınsıyetı bılmıom bnde bunu merak edıom :) o gun kalanların cinsiyetini
Babykalamar Hzrn yumurtlamayi degerlendiremedim ertesi gun catladiktan sonra degerlendirdim oglusum olcak
Hzrn 3kuzuAnnesiyim gönlünden geçen nedir canım bende düşünüyorum önümüzdekı ay inşallah hayırlı şekılde😊
Hzrn 3kuzuAnnesiyim He bilmiyordum canım rabbim 3 ü erkek nasıp etsin inşallah cinsiyet ne zman belli olcak
Hzrn Babykalamar rabbim sağlıklı şekılde kucağına almayı nasıp etsın her ıkı meyvesını isteyen herkese nasıp etsın inşallah canım🌸
Babykalamar 3kuzuAnnesiyim alakasi yok kuzenim catlamadan 5 gun once birlikte olmustu esiyle ve sonrasinda gorusememislerdi oda o ay hamile kaldi
3kuzuAnnesiyim Babykalamar ee buda mumkun zaten spermler 5 gune kadar vajınada kalabılıyor yanı canlı olarak. Ee cınsıyetı neydı kız mı. Bızım konustugumuz durum erkek bebekler için. Y spermleri uzun ömürlü degil
Hzrn 3kuzuAnnesiyim bende oyle biliyorum canım çoğu ınsan o gun erkek çocuğa hamıle kalmış tabı Rabbimin takdiri
Babykalamar 3kuzuAnnesiyim arkadasim sadece yumurtlama veya catlama deneyerek oglu olsun istedi. 3. Kez hamile suanda 3. Kizi olacak🤣🤣 allah bazilarina kiz bazilarina erkek verir dua edin gonlunuzden gecen olur umarim
3kuzuAnnesiyim Hzrn yani hersey Allahın elinde bilim öyle açıklıyor sadece ama Allah ol demeden hiç bşyde olmaz:)
Hzrn 3kuzuAnnesiyim aynen canım benim banada dua edın o meyveyi tatmak banada nasıp olsun inşallah tabıkı öncelik çocuğu olmayan insanların olsun hepsıne evlat sevgısını nasıp etsın Amin 🌸😘