_sevdatsn Kızlar günlerdir kabızım suyu da çok tüketiyorum ama bi türlü geçmedi iki gündür yapabilmek için ıkınıyorum bu ıkınma doğumu kolaylaştırır mı acaba açılma falan sağlar mı bu arada 38. Haftadayım
hayalperest2310 _sevdatsn çok ıkınmak normalde de iyi değil canım basura sebep olur zaten gelen geliyor ıkınmayla birşey de olmuyor kabızlığa iyi gelecek şeyler ye iç inşallah geçer
A_syma _sevdatsn Kabizlik kaynakli ikinmak ile dogum ikinmasi ayni degil. Kabizliginiza cozum bulmalisiniz. Dogumda sorun yasarsiniz. Kuru kayisi Kuru incir Duphalac surup ( doktor verdi) Lavman yapildi Kabizlik iyi degil canim
_sevdatsn A_syma teşekkür ederim bu gibi şeyleri deniyorum şuan işe yarar inşaAllah kayısı işe yaramadı
A_syma _sevdatsn Zeytinyag iciyordum birde Epey cektim tam rahatladimda diyemem. duphalac surup bende hic ise yaramadi
_sevdatsn A_syma o hamileliğimin öncesinde de işe yaramıyordu zaten bal şerbeti dene dediler onu içtim bakalım faydasını görecek miyim
_sevdatsn A_syma bana da bir tanıdığım önerdi denedim bakalım gerçi son çıkmamda denemeden önce zorlasa olsa yaptım da