Zuzu6901 Busraanuur Rabbim kucağınizi boş bırakmasın, en kısa sürede hayırla haberlerle yüzünüzü güldürsün inşallah canım 🤲🤲🌸
Htckbra0716 iremiyy İştahım açıldı sürekli bişeyler yiyorum 🤭 Bazen gün içinde hareketsiz kalıyorum yürüyüş vs yapmıyorum. Bazen aklıma geliyo çıkıp bi yürüyüş yapıyorum dengelemeye çalışıyorum.
Serena94 Turgutaykader 59 kilo ile hamile kaldım doğal yollarla. Aşırı kilo hormonları bozduğu için hamile kalmayı etkileyebilir diye biliyorum
Htckbra0716 iremiyy kaçıncı haftadasın bende 43ün üstünü hiç görmemiştim ve 25 yaşındayım 😂 15.haftada açıldı iştahım
ozley Turgutaykader 97 ile hamile kaldım. Doğal yollarla hamile kaldım. Bana da bir doktor zayıfla demişti. 87ye düşmüştüm o ara. Kiloları geri alınca hamile kalmışım. Nasip işi.
Turgutaykader ozley herhangi birsey yaptinizmi kullandinizmi bende 90 kiloyum ama bi kurtajim var yerini hemen doldurmak istiyorum
ozley Turgutaykader folik asit kullanmıştım ama 1 yıldan sonra anca oldu benim. Ara ara kullandım olmayınca bıraktım folik asiti de. Doktora gitmiştim sorun görünmüyordu. Tamamen akışına bıraktık öyle oldu.
Ezgikrkl Turgutaykader Normal yolla oldu 56 kilo ile başladım şuanda 62 kiloyum büyük ihtimalle 70 kilo ile bitiririm😊
cansualisa Turgutaykader 58 le 73 le doğururum bugün 72.7 çıktım 2 gün sonra doğurucammm yarın son yemek yemem 🤣🤣
NilAda16 Turgutaykader 66 kilo doğal yolla hamile kaldım. Arkadaşım 90 kilo ile doğal yolla kalmıştı. Ama bazen kilo engel olabiliyor