Fatma0005 Kızlar 38+6 olduk normalde de yemek yemeyi seven birisiydin ama kilo almıyodum şimdi de boğazımı tutamıyorum. 58 kiloyla hamile kaldım şuan 79 kiloyum yediğim yarıyo 🙈 sizlerde öyle misiniz
Yenianneyimmm Fatma0005 ay sorma tutamıyorum kendimi bende dediğin gibi çok yerdim ama kilo almazdım 48 ile hamile kaldım şuan 58 olmuşumdur ve daha 23+5 iz sırt ağrım çok oluyor ya
Calasun Fatma0005 48 le hamile kaldım 27 deyiz daha😂 11 kilo aldik doktor her kontrolde soyleniyo😂yasaklari sayiyo 🤫seker cikti diyetisyene gidip dikkat etmem lazim ama cok zor 😬yemek yerken doymak istemiyorum 🤷♀️
Huseminannesi Fatma0005 canm bnde cok yiyiyorum ve yidigim bebise gidyor allahtan ama ilk haftalarda 4 kilo verdim su 3 ayda da 5 kilo aldm suan28+5 haftalgz cnm
Fatma0005 Maviss durumlar vahim önceden yediğim yaramazdı 58 den çıkmazdım yukarı şimdi her yediğim kalori olarak dönüyor
Maviss Fatma0005 benimde ama oğlum için değer nasıl olsa doğumdan sonra onunla ilgilencem uykusuz Luk şu bu derken veririm kilo