Sobb Kızlar kaç gündür bacak krampim var sag bacağımı hissetmiyorum neredeyse 24 haftalık hamileyim sizdede oldu mu. Çok rahatsız ediyor beni ağrılı bir şekilde
NEG Sobb doktorunuza söylerseniz eger ilaç degişimi yapabilir benımde öyle olmuştu. Şimdi iki farklı magnezyum kullanıyorum.
nur34_ Sobb benimde sag bacagima girdi cok kotuydu hizli yuruyemiyordum basamiyodum ustune magnezyum baslatti doktorum kullanmiyorsan doktorun baslatsin canim danis istersen
Esracnplt Sevgi18 özellikle kızılay tavsiye ederim. Şimdi çinko takviyeli şekersiz kırmızı meyve çıkardılar hem lezzetli hem de acaip rahatlatıyor
Nhlhmz11 Sobb Kızılay’ın magnezyumu yüksek sodası var sade, ben hergun bir tane iciyorum baya rahatlattı , 31+5 teyim .
nurellaa212 Sobb her gün sade soda iç ve bol bol muz tüket çok iyi geliyor. Tabii magnezyumunu da içmeyi ihmal etme
civcivim0 Sobb magnezyum ve kalsiyuma dikkat et. Bir de gerinme. Yani sabah uyanınca yatakta geriniriz ya o hareket kramoa sebep oluyor. Doktorum söyledş bana da ben çok gerinirdim hemen kramp giriyodu
Cnsy00 Sobb aynı haftada benimde olmuştu magnezya adında magnezyum ilacı kullandım 37 deyim hala kullanıyorum ve bi daha yaşamadım pahalı ama çok etkili
Esracnplt Sobb ben yoğurdun suyunu içmeye başladığım ve peyniri arttırdığım için 26. Haftadan beri kramp fln kalmamıştı 33. hafta 1 kere krampla uyandım hâlâ yeri ağrıyor bu sefer kızılay +çinko karamurverli sodayla geçirdim. Bugün 34. Haftam bitiyor
Sobb Esracnplt maşallah as kalmış doğuma ben soda içmiyorum pek sadece magnezyum başladım. Ama içeceğim onuda artık
Esracnplt Sobb ben de kapağını açıp bi on dk bekletiyorum o ilk gazı çıkıp soğukluğu gidince içiyorum 🤗 ilaç kullanmamayı tercih ettiğim için