Aysunackbs Merhaba kızlar 24+1 deyiz henüz ama yaklaşık 4 5 gündür çatı bölgem ve vajinanın alt kısmı ağrıyor özellikle yürürken ve bacaklarım ayrıldığında internette doğum düşük vs saçma sapan şeyler yazıyor bu durumu yaşayan var mı?
Sevvl Aysunackbs saçma sağan dediğiniz şeyler sancı vs ise korkutmak istemem ama tam 24. Haftada ağrı nedenıyele gittim sancı çıktı yatış yapıldı ciğer geliştirici vuruldu sizdede öyle olacak diye bişey yok ama hemen bi acile gitmelisiniz
Alymus Aysunackbs bende de arada oluyor sanki genital bölgem kasılıyor sanırım aynı durum ama tarif etmesi zor 🥹24+4 bizimde doktor bir sorun olmadığını söyledi. Benimde gözlemlememe göre bebek dik duruyorsa kasılmam oluyor yatay pozisyonda bir sıkıntım olmuyor az çok anlarsınız bebişin hareketlerinden
2022bebeki Aysunackbs Magnezyum kullaniyor musunuz? Tam da o haftalarda ayni korkuyla gittim ama ben de magnezyum eksikliginden kaynakli dedi doktorum. Hem takviye aldim hem süt ürünleri maden suyu içtim gece yatmadan önce
Aysunackbs Sevvl yok hayır sancı gibi değil bende ağrı var otururken uzanırken yok ama ayağa kalktığımda yürüdüğümde bacaklarımı hareket ettirdiğimde oluyor kontrole daha 10 gün var doktorumumu arasam acaba
Aysunackbs Alymus yaa çok geçmiş olsun benimki çok hareketli maşaAllah’ı var özellikle sırt üstü uzanınca ama onun pozisyonundan kaynaklı sancı gibi değil çünkü ondan kaynaklı olunca bir anda çok ciddi sancı geliyor ordan anlayabiliyorum
Aysunackbs 2022bebeki doktorum yazmıştı ama ben ilaç kullanamıyorum gebelikten dolayı değil öncesinde de asla kullanamazdım tekrar içmeyi deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
2022bebeki Aysunackbs Bebeğiniz ve kendiniz için deneyin lütfen çok faydasini görürsünüz. Hap formu degilse de suda eriyenler de var şifa olsun🌺
Sevvl Aysunackbs bence ara canım ayırt edebilmen güzel mesela ben edemiyordum sancı değil de Ağrı acı gibiydi
Babykalamar Bende 30. Haftamda basladi cati agrisi 32yim suan ara ara oluyor. 33 de randevym var insallah bebegim pozisyon almistir o yuzden agrim olmusturr