Tuna Gizem10 Eğer sevgi hastanesi ücreti pahalı geliyorsa ve sezeryan istiyorsanız 500 Tl ye Balıkesir üniversite hastanesinde sezeryan olabilirsiniz. Geçen hafta arkadaşım sezeryan oldu . Orası sadece sezeryan yapıyor
Faile10 Gizem10 isim vermiyorum ama bir şekilde doktorla konusan tanıdık bulan vs yada doktordan rica eden arkadaslarım sezeryan oldu kendi isteğiyle. Çok memnun kaldılar hemde
Tuna Gizem10 3000 TL’di en son . Oda hastanenin doktorunda Doğum yaparsan . Ama 2 gün önce Msj geldi . %10 indirim olacakmış. Oda 2700 yapar . Yılbaşından sonra artmazsa.
Faile10 Tuna üniversitede calısan arkadaşlarım var, doktorlar normal doguma yönlendirmeye başlamış orada da herşey yolunda giderse sezeryan yapmadan devlet hastanesine yönlendiriyolarmış
Tuna Gizem10 bende 16 ay önce kızıma Nurettin beyde Doğum yaptım sezeryan oldum cok memnun kaldım Doğumdan . Şimdi 2. Ye oğluma hamileyim . 3 bin tl veremiyceğim bi para değil ama sevgi hastanesinin hakettiğini düşünmüyorum. Balıkesir’e yetemiyor. 1 gece için çok para
Gizem10 Tuna aynen katılıyorum bırde oda parası ıstıyorlarmış galıba gercekten cıddı para bır gece ıçın
Tuna Elifn asistan ve doktor ikisi beraber die biliyorum. Ama hangi aşamaya kadar doktor yapıyor bilmiyorum