Adyokisimsiz 2 kızım var ikisinde de aşırı rahattım bir kere midem bulanmadi herşeyi yedim içtim ama şuan 11 haftalık hamileyim bulantidan ölüyorum sigaradan tiksindim yemek yiyemiyorum kaç gündür midem gurulduyor sürekli ama yiyemiyorum acaba cinsiyetle alakası olabilir mi ?
Gizem-eruzun Adyokisimsiz valla bunu bende cok merak ediyorum. Bende kizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim fakat bu hamileligimde daha once yasamadigim ne varsa hepsini sonuna kadar yasiyorum malesef 10 haftalik olduk ne zaman gecicek bilmiyorum🙁
kbra19 Adyokisimsiz benimde iki kızım var şuan 3. Hamileyim cinsiyetini bilmiyorum. 2 kızımda belli bir haftaya kadar boş mideyi çıkardım hep bunda on kere falan olmuştur en fazla Diğerlerinde alerjiğim şeyler ekşi bu tatlı bunu bende merak ediyorum ama genel anlamda vücut neye ihtiyaç varsa aşermede o olabiliyor Ve bunda aşırı yorgunum bende bence yaş ile alakasıda olabilir
cahillesohbetikestim Adyokisimsiz ilk oğlumda mide bulantısından 5 kilo vermiştim. İkinci gebeliğimde o kadar rahatım ki herkes kız dedi ama oğlum oluyor. 🤣
3kuzuAnnesiyim Adyokisimsiz 2 kızım var onlarda rahattı sadece eksı acı ve et istedi canım. Sımdı 3. Gebelık bu daha rahat şükür tatlı istiorum ve et aramıorum tek fark bu bakalım cınsıyetı bılmıom 13+ 1 im :)
kucukbebek Genelde kizda insan kotu oluyo derler😀 ama insanin bunyesinlen alakalidir bence, ben kizimda 9 ay kusmustum, hep halsiz yatiyodum. Bence cinsiyetlen alakasi yok. Saglikla gelsin yavrun bu arada kac haftaliksin canim❤️
Semihaoyku Bende aynı kızımda çok rahat gebelik geçirdim ne migde bulantisi ne ağrı sızı hamile gibi değildim şimdi son 1 haftadır migde bulantim oluyo ara ara kusma yok sigara kokusundan bile tiksinir hale geldim ama testlerim negatif cikiyo hamile gibiyim ama var mi yok mu bilmymrim adet gecikmem var 35 gün 2. Adet günü geldi 5 gün geçti
kucukbebek Adyokisimsiz Bende sata gore 9+2 canim ama ultrasona gore kacim bilmiyorum, daha kalp atisi vs duymadim Yurtdisinda yasiyom, ay sonunu bekliyom ilk ultrason icin, endiseliyim insallah hersey yolundadir🥲🤲🏻
Esra-06g Adyokisimsiz bende kızımda çok rahat bir hamilelik geçirdim sadece bir iki kez kustum şimdi 22 haftalık hamileyim ama çok kötüyüm ilaçla ayakta duruyorum midem çok bulamıyor hep kusuyorum hiç bir şey yiyip içemiyorum ve cinsiyeti erkek