1Kelebek busrakrrs Bize en son 10 bin demişlerdi ama değiştimi tekrar bilmiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
busrakrrs 1Kelebek Rukiye hanıma gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz? Ne zaman sordunuz ben en son yılbaşından önce sorduğumda kamu indirimli 7500 tl demişlerdi.
1Kelebek busrakrrs Aaa bende Rukiye hanıma gidiyorum dogumunuz ne zman sizin? Ben ayin 24unde gittiğimde sormuştum muayene ücretlerine zam gelmişti bakalm doğum ne kadar olmuş diye sormuştum 10 bin demişlerdi
busrakrrs 1Kelebek çok yakınız benimde 33+3 haftalık. Sağlıkla kucağımıza alalım minik kuşları inşallah.
1Kelebek busrakrrs Ah amin inşallah belki ayni zamanlarda doğum yapicaz rukiye hanımdan memnunmusunuz ilk bebeginizmi ?
busrakrrs 1Kelebek evet ilk bebeğim memnunum düzenli kontrolüme gidiyorum sürekli. Çok naif bir doktorumuz var. Bütün sorularıma sabırla cevap veriyor sağ olsun.
Benhabibe 1Kelebek yaa normal mi yaptınız, peki hemşireler ebeler nasıl hastahane falan, azıcık heyecan liym🙂
1Kelebek Benhabibe Bana denk gelen ebe çooook çok iyiydi gerçekten hâlâ söylüyorum onu cok güzel ilgilendi sohbet ettik her an bana destek oldu Allah razı olsun ben memnun kaldım insallah sizde kalırsınız 😊