beybito27 Boncukveannsi 23 yaşında tanıştık eşimle, zor süreçlerden geçerek 2020 de evlendik. İnşallah 25 gün sonra kızımız geliyor dünyaya 🙏 ben 29 yaşında anne, eşim de 34 yaşında baba olacak inşallah 🥰
Uges2015 _yfs_ vallaha bende öyle hissettim 27 de evlendim 29 da anne olucam 18 leri okuyunca geç mi kaldım diyordum kendi kendime 😃😃😃
_yfs_ Uges2015 bir yanım çocuk açısından geç kaldın diyo bir yanımda evlilik içinse daha ilerleyen bir yaşımda olabilirdi diye düşünmedende edemiyorum tabi 😀😀😀 @SsSonguS Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin kısmetimiz bu zamanlara imiş eminim kendini o yaşlarda hissetmiyorsun ☺️ Tek sıkıntı bu yaşlardan sonra çocuk sesini kafamız kaldırabilecek mi 😀
Ozge-Ka Boncukveannsi 26da nişan ve evlenme ☺️ 31de de anne olacağım inşallah 😍 Aslında evlendiğim gibi anne olmak istemiştim ama kısmet bugüneymiş🥰
Rabia04_09 Boncukveannsi 22 yaşında nişanlandım, 23de evlendim 24de anne oldum şimdi 26 yaşındayım ikinci kez hamileyim 🥰
bebek_firarda 22 de nışanlandım, 23 te evlendim, 24 te anne oluyorum🙈ben mart doğumluyum, kızımda martta doğacak inşallah🙈
elifinbeybisi 21 yasimda universitede eşimle tanistik sevgili olduk 27 yasimda nisanlandik 29 yasimda evlendik 30da anne olacağım nasipse. Yorumlari okudum da ben yeni nesil erken yasta evlenmez diye dusunuyordum meger durum cok farkliymis 18 20 22 yaslar cok kucuk yaslar evlilik icin bence. En az 25 olmali evlilik yasi.
Niidos Boncukveannsi 25 yaşında nişanlandım evlendim 😂 8 ay sürdü zaten sevgililik nişan düğün🤭 27 yaşındayım 23 haftalık hamileyim ❣️
SsSonguS _yfs_ canımmm Safiye 😇 ben daha da geç kaldığımı biliyorum 🤓 Herşey bi an da oldu valla.. 38 nişan 39 düğün Ve 39 yaşında anne oluyorum🥰 En ileri yaş anne benim sanırım..