bademli_puding Boncukveannsi 16da tanıdım 17 de nişanlanıp evlendim 18 de anne oldum 26 yaşındayım ikinciye hamileyim 🥰
Moonfairy _yfs_ bende 31 de olacağım. Herşey olması gerektiği zamanda olur çokta şey etme o yüzden cnm:)
_yfs_ Moonfairy öyle tabi nasip kısmetimiz bu zamanlarmış sağlıklı olsunlar olalımda güzelce büyütelim veletleri 😀☺️
Aysnr11 Boncukveannsi 19 da nişanlandım 21 yaşında evlendim nisan da 23 olacağım hâla anne olamadım 🌸
Mucizem33 Boncukveannsi 17 de tanistim sevgili olduk . 20 de nisanlandim 21 de evlendm 22 de anne oldum. 32 yasinda şuan tekrar hamileyim 🤗
ygmrtpclr 31 yaşımda evlendim. Hemen hamile kaldım dogum gunumu oglumla 3 kişi olarak kutlayacağız inşallah ❤️
_yfs_ SsSonguS yaaa bende koç kadınıyım 🤭 benim biraz zor geçti bulantı ve halsizlik üstüne son bir ayda griple uğraştım Rabbime şükür şuan çok iyiyim ağırlaşana kadar tadını çıkarayım diyorum 🤭
SsSonguS _yfs_ maşallah 🧿 Benim bulantı vs hiç bir sıkıntım olmadı şükür.. ama bu hafta artık ağırlaştığımı hissediyorum 35+3 an itibariyle birazda kiloyu kaçırdım ondan🤭 +18 kiloyum ama sağlığımız iyi şükürler olsun.. sağlıkla gelsin meleklerimiz 😇💚
Ecem95 Boncukveannsi 25 yaşında nişanlandım 8 ay nişanlı kaldım 26 yaşında evlendim evlendikten 13 ay sonra hamile kaldım ve 27 de anne olacağım Allah nasip ederse 🥰
ilaydaelcinn_1 Boncukveannsi 20 yaşında tanıdım ve nişanlandım, 21 yaşında evlendim. 22 yaşında anne oldum 🤎🦋 6 aylık bebeğim vaaaaar 🙈
Ela344 Boncukveannsi 23 de evlendim 24 de Allah’ın izniyle anne olucam 🥰🙏🏻 Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın 🙏🏻
Tunahan_rumeysa16 16 da nişan ve düğün oldu 17de 1. Ogluma doğum yaptım suan 20 yaşındayım 2. Ogluma doğum yaptım 17 gün önce. Severek isteyerek bir evlilik olmuştu. Şuan ki aklim olsaydi yine eşimle evlenmek isterdim ama yaş olarak bu kadar erken istemezdim😊