ada1180 Baharun2 çok şükür sağlıkla almışsın cnm kucağına Allah acil şifalar versin ağrıların hemencik geçsin inşallah🙏🏻
SeymaYldrmAkpunar Baharun2 Gözün aydın çok çok geçmiş olsun canım rabbim analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ❤️
asminko345 Baharun2 Ayyy çok mutlu oldum kuzum allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin ya Annelik işte ❤️ Evladınla ailenle hep mutlu olll 🌸 Hayırlı olsun
kymkkymk2106 Baharun2 ayyy cnm ya inan bn tahmin ettim sezeryana döneceğini ama Çok üzüldm uyuşmdn o acıyı nasl karşıladn, 😥olsn ama sonu güzel bebeğin kucağnda oda sende iyisnz gözün aydn sağlıkla büyüt inş😘❤️
Baharun2 kymkkymk2106 çekeceğim varmış bacım 🤧 amin sağolasın canım darısı sana ☺️ Kolaylıkla doğur inşallah ☺️💕
Rasev Baharun2 oy çok şükür canimm😍Allah anali babali saglikli huzurlu buyutmeyi nasip etsin cok sevindim darisi bize inşəAllah
Neslyy Baharun2 ayy gözünaydın çok şükür bebeğin iyi ya 😍 çok geçmiş olsun kuzum sana da, sağlıkla sıhhatle büyüt evladını hayırlı evlat olsun anne babasına inşallah🙏🏻💐💐💐💕💕